Οι τρεις παίκτες που σκέφτονται να μην αγωνιστούν ξανά στην εθνική Ιταλίας

Τρεις παίκτες της εθνικής ομάδας της Ιταλίας σκέφτονται σοβαρά να μην φορέσουν ξανά την φανέλα με το εθνόσημο.

Η «σκουάντρα ατζούρα» δεν θα είναι παρούσα ούτε στο Μουντιάλ του Κατάρ και ο αποκλεισμός από την κορυφαία διοργάνωση, μετά την εντός έδρας ήττα από τη Βόρεια Μακεδονία μπορεί να φέρει αλλαγές στο ρόστερ.

Οι Λορέντζο Ινσίνιε, Τσίρο Ιμόμπιλε και Ζορζίνιο αποχώρησαν κατόπιν άδειας από το προπονητικό κέντρο της εθνικής ομάδας της Ιταλίας και σύμφωνα με ρεπορτάζ στα ΜΜΕ της χώρας δεν αποκλείεται και ο τρεις να αποφασίσουν να μην αγωνιστούν ξανά με το εθνόσημο.

Η εφημερίδα Corriere dello Sport αναφέρει πως οι τρεις τους, απογοητευμένοι από τον αποκλεισμό και την κριτική που δέχτηκαν, είναι έτοιμοι να πουν «αντίο» στην πρωταθλήτρια Ευρώπης. 

Πηγή: sdna.gr

Δειτε Επισης

Η Ρέξαμ θέλει τον Έρικσεν με φόντο την άνοδό της στην Premier League
Ασύλληπτη προσφορά της Αλ Χιλάλ για να αρπάξει τον Ίσακ από τη Νιούκαστλ
«Άδικη η τιμωρία του Μέσι από το MLS, ελπίζω να μην επηρεάσει την ανανέωση του συμβολαίου του»
Τα δάκρυα του Αρναούτοβιτς για τον χαμό του Μιχαΐλοβιτς κατά την παρουσίασή του στον Ερυθρό Αστέρα
Οι ποινές σε Μέσι και Άλμπα επειδή απουσίαζαν από το All-Star Game
Σπαλέτι: Το ποδόσφαιρο μου κατέστρεψε τη ζωή, το αγάπησα περισσότερο από τον εαυτό μου
Η Άστον Βίλα έριξε άκυρο στην Γιουνάιτεντ για τον Μαρτίνες
Το ιστορικό νούμερο που θα πάρει ο Γκιόκερες στην Άρσεναλ
Συμφωνία μεταξύ Μάντσεστερ Σίτι και Μπέρνλι για τον Τράφορντ
Απολογήθηκε για τα σεξιστικά σχόλια ο Τσιτσαρίτο