Ο Έρικσεν επιστρέφει όρθιος και δυνατός στο γήπεδο όπου είχε καταρρεύσει

Ο Κρίστιαν Έρικσεν το περασμένο καλοκαίρι, στο Euro του 2020, είχε σοκάρει όλον τον ποδοσφαιρικό πλανήτη, όταν σταμάτησε η καρδιά του και κατέρρευσε στον αγωνιστικό χώρο του Parken Stadium, στο παιχνίδι της Δανίας κόντρα στη Φινλανδία.

Πλέον ο Δανός είναι καλά στην υγεία του και έχει ανακάμψει πλήρως, ενώ έχει επιστρέψει κανονικά στην αγωνιστική δράση και αυτήν τη στιγμή αγωνίζεται στην Αγγλία για λογαριασμό της Μπρέντφορντ.

Σήμερα αναμένεται να δώσει το «παρών» στο φιλικό της Δανίας κόντρα στη Σερβία (19:00), που θα διεξαχθεί στο Parken Stadium, και θα είναι η πρώτη φορά που θα βρεθεί στο συγκεκριμένο γήπεδο μετά την περιπέτεια της υγείας του.

Μάλιστα, θα πάρει και το περιβραχιόνιο του αρχηγού, ενώ πριν από λίγες μέρες στο φιλικό κόντρα στην Ολλανδία είχε πετύχει και το πρώτο του γκολ μετά την επιστροφή του.

Ο Έρικσεν, στις δηλώσεις του πριν από το παιχνίδι, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Σίγουρα δεν μπορείς ποτέ να είσαι έτοιμος για τέτοιες στιγμές». 

Πηγή: in.gr

Δειτε Επισης

Η Αλ Χιλάλ χτύπησε την πόρτα της Μάντσεστερ Σίτι για τον Μπερνάρντο Σίλβα
«Συμφώνησε με την Τσέλσι ο Μενιάν»
Στην κορυφαία εντεκάδα του πορτογαλικού πρωταθλήματος ο Παυλίδης (pic)
Πορτογαλία-Ισπανία: Ιβηρική «μάχη» με φόντο την κούπα
«Αφήνει την Παρί για τους Μπλέιζερς ο Σπλίτερ»
Επεισοδιακή ισοπαλία στα Τίρανα ανάμεσα σε Αλβανία και Σερβία
Ρονάλντο: «Είχα προτάσεις από ομάδες αλλά δε θα παίξω στο Παγκόσμιο Συλλόγων»
«Ματιές της Κλουμπ Αμέρικα στον Πελίστρι»
Οδήγησε την Τότεναμ στην κατάκτηση ενός μεγάλου τροπαίου και τελικά τον απέλυσαν
Το συγκινητικό μήνυμα του Λαουτάρο στους οπαδούς της Ίντερ