Η ομάδα που έκλεισε ο Αλέγκρι αλλά της έριξε πόρτα για την Γιουβέντους

Ο προπονητής της Γιουβέντους, Μαξ Αλέγκρι, σε δηλώσεις του σε ιταλικά ΜΜΕ ανέφερε μεταξύ άλλων ότι το περασμένο καλοκαίρι είχε συμφωνήσει με τη Ρεάλ Μαδρίτης το περασμένο καλοκαίρι πριν όμως καταλήξει τελικά στους μπιανκονέρι.

Ο Ιταλός τεχνικός ανέφερε ότι αποφάσισε να επιλέξει τελικά την επιστροφή στην Ιταλία επικαλούμενος οικογενειακούς λόγους με τον Φλορεντίνο Πέρεθ να τον ευχαριστεί παρά τη μη θετική κατάληξη, ενώ αποκάλυψε ότι αυτή ήταν η δεύτερη φορά που απέρριψε την πρόταση των μερένγκες.

"Είχα ήδη υπογράψει μαζί τους το περασμένο καλοκαίρι, αλλά τηλεφώνησα στον πρόεδρο για να του πω ότι δεν θα πάω γιατί είχα επιλέξει τη Γιουβέντους. Με ευχαρίστησε. Όταν με πήρε τηλέφωνο τον Μάιο, δεν είχα καμία αμφιβολία.

Δεν μετανιώνω, θα ήταν υπέροχο επαγγελματικά: Μίλαν, Γιουβέντους, Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά δεν μπορείς να τα έχεις όλα στη ζωή. Είμαι περήφανος που έχω προπονήσει τη Μίλαν για τέσσερα χρόνια και που βρίσκομαι στη Γιουβέντους τώρα.

Απέρριψα τη Ρεάλ Μαδρίτης δύο φορές. Την πρώτη φορά που ήμουν σε συζητήσεις για επέκταση με τη Γιουβέντους. Είπα στον Φλορεντίνο ότι είχα ήδη δώσει τον λόγο μου στον Ανιέλι".

Πηγή: sport24.gr

Δειτε Επισης

Η Αλ Χιλάλ χτύπησε την πόρτα της Μάντσεστερ Σίτι για τον Μπερνάρντο Σίλβα
«Συμφώνησε με την Τσέλσι ο Μενιάν»
Στην κορυφαία εντεκάδα του πορτογαλικού πρωταθλήματος ο Παυλίδης (pic)
Πορτογαλία-Ισπανία: Ιβηρική «μάχη» με φόντο την κούπα
«Αφήνει την Παρί για τους Μπλέιζερς ο Σπλίτερ»
Επεισοδιακή ισοπαλία στα Τίρανα ανάμεσα σε Αλβανία και Σερβία
Ρονάλντο: «Είχα προτάσεις από ομάδες αλλά δε θα παίξω στο Παγκόσμιο Συλλόγων»
«Ματιές της Κλουμπ Αμέρικα στον Πελίστρι»
Οδήγησε την Τότεναμ στην κατάκτηση ενός μεγάλου τροπαίου και τελικά τον απέλυσαν
Το συγκινητικό μήνυμα του Λαουτάρο στους οπαδούς της Ίντερ