Ο παίκτης που θέλει να διώξει η Γιουβέντους και το πρόβλημα για δανεισμό του

Η έλευση του Βλάχοβιτς σε συνδυασμό με την παρουσία του Μοράτα, σημαίνει το... τέλος για τον Μόιζε Κιν ο οποίος μέχρι στιγμής δεν έχει καταφέρει να βρει σημαντικό χρόνο συμμετοχής.

Η Γιουβέντους φαίνεται πως έχει ξεκινήσει να σκέφτεται το «διαζύγιο» με τον Ιταλό επιθετικό, αλλά το πρόβλημα είναι η συμφωνία με την Έβερτον για τον δανεισμό διετούς διάρκειας. 

Σύμφωνα με την συμφωνία ανάμεσα στην Έβερτον και την Γιουβέντους, τον πρώτο χρόνο οι αποδοχές του Κιν φτάνουν τα 3 εκ. ευρώ, ενώ αυξάνονται στα 4 εκ. ευρώ τον δεύτερο χρόνο του δανεισμού. Επίσης υπάρχει ο όρος για αγορά του παίκτη αντί 28 εκ. ευρώ στο τέλος του δανεισμού του, συν 3 εκ. ευρώ ως μπόνους. 

Η αγγλική ομάδα δεν δείχνει διατεθειμένη να «σπάσει» την συμφωνία και η Γιουβέντους ελπίζει στην εμπλοκή της Παρί Σεν Ζερμέν, η οποία αναζητάει έναν επιθετικό και ο Κιν είχε καλή παρουσία στην γαλλική ομάδα. 

Πηγή: sdna

Δειτε Επισης

Η Αλ Χιλάλ χτύπησε την πόρτα της Μάντσεστερ Σίτι για τον Μπερνάρντο Σίλβα
«Συμφώνησε με την Τσέλσι ο Μενιάν»
Στην κορυφαία εντεκάδα του πορτογαλικού πρωταθλήματος ο Παυλίδης (pic)
Πορτογαλία-Ισπανία: Ιβηρική «μάχη» με φόντο την κούπα
«Αφήνει την Παρί για τους Μπλέιζερς ο Σπλίτερ»
Επεισοδιακή ισοπαλία στα Τίρανα ανάμεσα σε Αλβανία και Σερβία
Ρονάλντο: «Είχα προτάσεις από ομάδες αλλά δε θα παίξω στο Παγκόσμιο Συλλόγων»
«Ματιές της Κλουμπ Αμέρικα στον Πελίστρι»
Οδήγησε την Τότεναμ στην κατάκτηση ενός μεγάλου τροπαίου και τελικά τον απέλυσαν
Το συγκινητικό μήνυμα του Λαουτάρο στους οπαδούς της Ίντερ