Εξακολουθεί να σπάει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο στο Champions League o Μπενζεμά

Η Ρεάλ Μαδρίτης γνώρισε την πιο «γλυκιά» ήττα στο Champions League, καθώς με το 2-3 κόντρα στην Τσέλσι κατάφερε να πάρει το εισιτήριο για την ημιτελική φάση της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Πρωταγωνιστής των «μερένγκες» δεν θα μπορούσε να ήταν άλλος εκτός του Καρίμ Μπενζεμά.  

Ο Γάλλος επιθετικός σκόραρε στην παράταση ακόμη ένα γκολ με κεφαλιά, πέτυχε το 83ο του γκολ στη συγκεκριμένη διοργάνωση και «κλείδωσε» το εισιτήριο για την ομάδα του.

Την περασμένη εβδομάδα, χάρη στο χατ-τρικ του στο Στάμφορντ Μπριτζ, ο Μπενζεμά έγινε ο πρώτος Γάλλος που σκόραρε περισσότερα από δέκα γκολ στη φετινή διοργάνωση του Champions League.

Με το γκολ που πέτυχε απέναντι στην Τσέλσι έφτασε τα 12 και είναι ο μοναδικός Γάλλος ο οποίος έχει καταφέρει να φτάσει τον συγκεκριμένο αριθμό τερμάτων από τη φάση των ομίλων έως τώρα σε μία μόνο σεζόν.

Οι Νταβίντ Τρεζεγκέ, Μπεν Γιέντερ και Κιλιάν Μπαπέ είχαν φτάσει στο παρελθόν μέχρι και τα οκτώ γκολ και όπως φαίνεται ο Καρίμ Μπενζεμά έχει την ευκαιρία να διευρύνει το ρεκόρ του, μιας και η Ρεάλ συνεχίζει στο Champions League.

Πηγή: gazzetta

Δειτε Επισης

ΒΙΝΤΕΟ: Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ανακοίνωσε το παιδί-θαύμα από την Παραγουάη
«Χαλάει του Ιγκαμάνε στη Λιλ, έξτρα πίεση στη Ρέιντζερς να πουλήσει τον Ντέσερς»
Τελευταίο αντίο στο Ζότα με δάκρυα και σιωπή-Ο σπαραγμός της γυναίκας του πάνω από το φέρετρο του
Απογοητευμένοι παίκτες της Μπαρτσελόνα για την ανατροπή στην υπόθεση του Νίκο Γουίλιαμς
Πέδρο Νέτο και Τσέλσι τίμησαν τη μνήμη του Ντιόγκο Ζότα
Σπουδαία κίνηση από τη Λίβερπουλ-Τηρεί κανονικά το συμβόλαιο του Ζότα, στηρίζει την οικογένειά του
LIVE ΕΙΚΟΝΑ: Το τελευταίο αντίο στον Ντιόγκο Ζότα-Τραγική φιγούρα η σύζυγός του
Η Τσέλσι στους «4» του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων, με 2-1 επί της Παλμέιρας
EURO 2025 γυναικών: Πρεμιέρα με νίκες για Γερμανία και Σουηδία
Κατέρρευσαν οι Ρούμπεν Νέβες και Ζοάο Κανσέλο στη σιγή ενός λεπτού για τον Ντιόγκο Ζότα