«Ο ΑΠΟΕΛ ζήτησε τον υποβιβασμό του Νεοκλέους και ο Μάζιτς εκτέλεσε τις οδηγίες»

Στην απόφαση του Μίλοραντ Μάζιτς για υποβιβασμό τεσσάρων διαιτητών στη δεύτερη κατηγορία αναφέρθηκε ο εκπρόσωπος Τύπου της Ομόνοιας.   

Μιλώντας στην εκπομπή «Total Green» ο Ανδρέας Δημητρίου υποστήριξε ότι ο ΑΠΟΕΛ ζήτησε τον υποβιβασμό του Νεοκλέους και ακολούθως η ΚΟΠ πήρε την εν λόγω απόφαση. 

«Η θέση μας στην εκτελεστική ήταν πως η απόφαση του Μάζιτς για τον Νεοκλέους δεν μπορεί να δικαιολογηθεί ούτε με την παρουσία του διαιτητή στο Ανόρθωση – ΑΠΟΕΛ, ούτε με τη διαχρονική του παρουσία στο χώρο της διαιτησίας. Η άποψη μας ήταν πως ο Μάζιτς είτε θα έπρεπε να ανακαλέσει την απόφασή του για τον Νεοκλέους, ώστε να διορθώσει το λάθος του, είτε να παραιτηθεί. Παρόμοια θέση εξέφρασαν και άλλες ομάδες στην Εκτελεστική, όμως για κάποιο λόγο δεν εισακούστηκε. Ο κόσμος θα πρέπει να γνωρίζει πως δεν επεξηγήθηκαν στις ομάδες οι λόγοι που οδήγησαν τον Μάζιτς στην απόφαση για τον Νεοκλέους. Επί της ουσίας ο ΑΠΟΕΛ ζήτησε τον υποβιβασμό του Νεοκλέους από τη νύκτα του αγώνα με την Ανόρθωση. Η ΚΟΠ και ο Μάζιτς εκτέλεσαν τις οδηγίες αυτές. Χωρίς να αιτιολογήσουν, χωρίς να δώσουν εξηγήσεις. Ποιος μπορεί τώρα να πείσει τις υπόλοιπες ομάδες πως οι διαιτητές, γνωρίζοντας την απόφαση για Νεοκλέους και ποιος την ζήτησε, δεν θα σφυρίζουν με φόβο, με καθαρό μυαλό, κάτω από μεγάλη πίεση, ειδικά τους αγώνες της ομάδας που απαίτησε να τελειώσουν τον Νεοκλέους».

Δειτε Επισης

Σπουδαία μεταγραφή για την Καρμιώτισσα-Ανακοίνωσε τον Στέφαν Σίμιτς
Ανακοινώθηκε από τη νέα του ομάδα ο Τζιωνής
Oι έδρες των ομάδων της δεύτερης κατηγορίας
Στην Κύπρο για τη μεταγραφή του στον Άρη ο Γκόλντσον, σύμφωνα με το Sky Sports
Η ενημέρωση της Ομόνοιας προς τον κόσμο της θα ταξιδέψει στη Γεωργία
Επίσημα στα γαλάζια ο Μπουαγκάρντ-Η ανακοίνωση του Απόλλωνα
Έδωσε επαγγελματικό συμβόλαιο σε Σοφοκλέους ο Απόλλωνας και τον παραχωρεί δανεικό
H αποτίμηση του ΑΠΟΕΛ για το ντεμπούτο Ελ Αραμπί και Μάιερ-Πώς προσεγγίζουν τον επαναληπτικό
Με την πλάτη στον τοίχο η ΑΕΚ, ψάχνει το ποδοσφαιρικό θαύμα στην Αρένα
Έχασε αλλά παρέμεινε ζωντανή η Πάφος στη Λιθουανία