Διψά για τρίποντο μετά από δύο μήνες ο Απόλλων-Κάνουν έδρα το Τσίρειο οι Φυγάδες

Επτά σερί ισοπαλίες για τον Απόλλωνα είναι υπεραρκετές, με την ομάδα της Λεμεσού να έχει χάσει σε αυτούς τους σχεδόν δύο μήνες, που δεν κατάφερε να κερδίσει, το πλεονέκτημα οκτώ βαθμών που είχε και το οποίο μειώθηκε στους τέσσερις, από τον δεύτερο στην κατάταξη, ΑΠΟΕΛ.

Απέναντι στην Πάφο, η ομάδα της Λεμεσού δίνει ένα μεγάλο τελικό πρωταθλήματος, αφού εάν δεν καταφέρει να κερδίσει ούτε σε αυτή την αγωνιστική, τότε ενδεχομένως οι διαφορές από τις ομάδες που την ακολουθούν, θα μειωθούν πολύ και η πίεση θα είναι πλέον στην πλευρά της ομάδας της Λεμεσού.

Μπορεί ο Απόλλωνας σε κάποια από τα παιχνίδια του να άξιζε τη νίκη, όπως για παράδειγμα στο ντέρμπι της προηγούμενης εβδομάδας, απέναντι στην ΑΕΚ, όμως όλα κρίνονται εκ του αποτελέσματος, με τον πίνακα να δείχνει ότι για άλλο ένα παιχνίδι απέτυχε να κερδίσει.

Σίγουρα, απέναντι στην Πάφο οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα πέραν της νίκης θα είναι αποτυχία για τους γαλάζιους της Λεμεσού, με τον Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ να εφιστά την προσοχή στους παίκτες του, ώστε να παρουσιαστούν όπως πρέπει, απέναντι σε ένα σπουδαίο αντίπαλο και να πάρουν το τρίποντο.

Η επιστροφή των οργανωμένων οπαδών της ομάδας, όπως αποφάσισαν και ανακοίνωσαν την περασμένη Πέμπτη, θα δώσει ένα επιπλέον κίνητρο στους παίκτες του Απόλλωνα, να κερδίσουν και να πανηγυρίσουν μαζί τους, για πρώτη φορά μετά από πάρα πολλά χρόνια. Από την πλευρά τους, οι Φυγάδες θα κάνουν ότι είναι δυνατόν, για να σπρώξουν τους γαλάζιους στη νίκη.

Σημειώνεται ότι σε περίπτωση που ο Απόλλωνας κερδίσει την Πάφο, θα αποκτήσει το πλεονέκτημα να στρέψει την πίεση στους υπόλοιπους διεκδικητές του τίτλου, που θα αναμετρηθούν την Κυριακή και τη Δευτέρα.  

Σε αντίθετη περίπτωση θα προσφέρει ένα κίνητρο, πρωτίστως στον ΑΠΟΕΛ και στον Άρη που αγωνίζονται την Κυριακή μεταξύ τους, για να κερδίσουν και να μειώσουν ακόμη περισσότερο τις αποστάσεις από την κορυφή.

Σε ότι αφορά στο αγωνιστικό κομμάτι, εκτός θα είναι οι Ζράντι και Κατελάρης, ενώ ερωτηματικό παραμένει η συμμετοχή του Νικολά Ντιγκινί, ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου του Απόλλωνα, Φανούριο Κωνσταντίνου, ο Γάλλος θα είναι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου στην αποστολή για τον αγώνα, με τον Τσόρνιγκερ να παίρνει την απόφαση για το κατά πόσον θα αγωνιστεί ή θα προστατευθεί για το επόμενο παιχνίδι με αντίπαλο την Ανόρθωση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Η ΑΕΛ ανακοίνωσε την καταρχήν συμφωνία με τον Ivan Milosavljević
Με τα χρώματα της Ράκοφ ο Στρούσκι
O Απόλλωνας ανακοίνωσε την απόκτηση του Ισπανού επιθετικού Σέρχιο Καστέλ
Η επίσημη ανακοίνωση για τη μεταγραφή Σταφυλίδη στον ΑΠΟΕΛ-Υπέγραψε διετές συμβόλαιο
Ανακοινώθηκε από τον Ολυμπιακό Λευκωσίας ο Bajrović
Απέσυρε ενδιαφέρον από την κούρσα για την προεδρία της ΚΟΠ ο Σαββίδης-«Το σύστημα επέλεξε ξανά τον εαυτό του»
«Να σεβόμαστε τον Πρόδρομο, ο ΑΠΟΕΛ χρειάζεται διοικητική αλλαγή»
Ανακοίνωσε τον Λέον Μπαλόγκουν ο Άρης
«Ελπίζουμε να τελεσφορήσουν οι προσπάθειες του Πρόδρομου, διότι εκεί είναι το μεγάλο μας πρόβλημα»
Ανακοίνωσε τον Λιούμπιτς ο Απόλλωνας