Λήξη συναγερμού για τους επτά ανήλικους-Επέστρεψαν έξω από το Hope for Children

Λήξη συναγερμού για τους επτά ανήλικους που είχαν εξαφανιστεί από το Σάββατο και για τους οποίους οι Αρχές τέθηκαν σε κινητοποίηση, ώστε να τους εντοπίσουν.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι επτά ανήλικοι εντοπίστηκαν και είναι καλά στην υγεία τους, αφού επέστρεψαν έξω  το Hope for Children, όπου διαμένουν.

Υπενθυμίζεται ότι εντός της εβδομάδας η Υφυπουργός Κοινωνικής Πρόνοιας, Αναστασία Ανθούση είχε καταγγείλει ότι τα τελευταία τρία χρόνια, έντεκα ανήλικοι από τρίτες εξαφανίστηκαν και λίγες μέρες αργότερα προέκυψε η εξαφάνιση των επτά ανηλίκων.

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με την Αστυνομία, οι ανήλικοι διέμεναν στο Κέντρο Φιλοξενείας Πουρνάρα, στην Κοκκινοτριμιθιά και σε κάποια στιγμή μετακινήθηκαν στο Hope for Children.

Απ’ εκεί, εξαφανίστηκαν το πρωί του Σαββάτου και έκτοτε δεν επέστρεψαν, με αποτέλεσμα να ενημερωθούν οι Αρχές, οι οποίες ανήρτησαν τις φωτογραφίες του, απευθύνοντας έκκληση για τον εντοπισμό τους.

Σύμφωνα με αρμόδια πηγή από το Hope for Children, τα παιδιά δεν διαμένουν εντός του κέντρου, αλλά εκτός και ως εκ τούτου δεν έχουν την ευθύνη μέριμνάς τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Δειτε Επισης

Απέσυρε ενδιαφέρον από την κούρσα για την προεδρία της ΚΟΠ ο Σαββίδης-«Το σύστημα επέλεξε ξανά τον εαυτό του»
Με Τσέλιε ή Σαμπάχ αν περάσει την Παρτιζάν η ΑΕΚ
Στέλνουν τον Τάντιτς στον Ολυμπιακό οι Σέρβοι
H ομάδα που θέλει να προκαλέσει μεταγραφικό σεισμό με Νεϊμάρ
«Η Ιταλία έκανε τη σωστή επιλογή, δεν με εκπλήσσει αυτή η εξέλιξη»
Κληρώνει σήμερα για Πάφο, Ομόνοια και Άρη στο Champions League και Conference League-Οι πιθανοί αντίπαλοι
Σε εμπόλεμη κατάσταση ο ΠΑΟΚ-Θέλει να απαντήσει στον αιφνιδιασμό με μεταγραφές ο Σαββίδης
«Η Μπέτις πρότεινε συμφωνία συνιδιοκτησίας στη Γιουνάιτεντ για τον Άντονι»
Eπιβλητική η Φενέρ έκανε το 1-0 κόντρα στην Μπεσίκτας στον δρόμο για το triple-crown
«Δεν ξέρω πόσες φορές πρέπει να πει ότι θέλει να είναι στους Μπακς»