Βίντεο του Παπασταύρου καίει Πετρίδη-«Εδώκαμεν τις πουνιές και τις κλωτσιές μας»

Σε μια ανάρτηση με ξεκάθαρες αιχμές προς τον Πρόδρομο Πετρίδη, με βίντεο και αναφορές προς τη διοίκηση του ΑΠΟΕΛ, προχώρησε ο πρόεδρος της Ομόνοιας. 

Συγκεκριμένα, με τα όσα ακολούθησαν του επαναληπτικού αγώνα κυπέλλου μεταξύ της Ανόρθωσης και του ΑΠΟΕΛ, αλλά και τις ποινές που επέβαλε το βράδυ της Τετάρτης ο Αθλητικός Δικαστής, ο ισχυρός άνδρας της Ομόνοιας, ανέφερε πως «αυτοί αποφασίζουν για τους διαιτητές που έρχονται και φεύγουν».

«Μέσα από αυτό το βίντεο φαίνεται ποιοι εξακολουθούν να ελέγχουν το χώρο της διαιτησίας μας και ποιοι αποφασίζουν για τους διαιτητές που έρχονται και αυτούς που φεύγουν.

Ερώτημα προς την ΚΟΠ: Και για τις ποινές του Αθλητικού Δικαστή πάλι αυτοί αποφασίζουν;», έγραψε ο πρόεδρος της Ομόνοιας. 

Σημειώνεται ότι, μεταξύ άλλων, στο βίντεο ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ ενώ απευθύνεται σε κοινό της ομάδας του μιλά για περίπτωση διαιτητών που θα κληθούν να διαιτητεύσουν αγώνες τρίτης κατηγορίας, μετά τη διαιτησία που έκανα σε παιχνίδι του ΑΠΟΕΛ. 

Όπως είπε ο Πρόδρομος Πετρίδης «μετά το παιχνίδι που εδώκαμεν τις πουνιές μας και τις κλωτσιές μας, άρκεψε τούτη η διαδικασία και την πετύχαμε».

Δειτε Επισης

Ανακοινώθηκαν οι διαιτητές για την 6η αγωνιστική της Β φάσης του πρωταθλήματος
Θλίψη στους πράσινους-Έφυγε από τη ζωή ο «Μιχαλάκης της ΟΜΟΝΟΙΑΣ»
Επίσημη καταγγελία από την Ομόνοια για την «εισβολή» στην μπουτίκ της
Ταξίδι 24 ωρών στο Λονδίνο πραγματοποίησε ο Πρόδρομος Πετρίδης
ΒΙΝΤΕΟ: Η στιγμή που μέλη της Θύρας 9 παίρνουν με το «έτσι θέλω» εισιτήρια-«Τρομοκράτησαν το προσωπικό»
Κλήση για προπονήσεις Εθνικής Κορασίδων Κ-17
Τρίτη του Πάσχα η συνέχεια στον Α' όμιλο για τη Cyprus League by Stoiximan
Έπονται εξελίξεις για το γήπεδο στην Πάφο Fc-«Είμαστε κοντά σε λύση»
Δεύτερη σερί νίκη για τις Apollon Ladies στο League Cup, θέση στον τελικό
Διπλή ποινή για τον ΑΠΟΕΛ και πρόστιμο στον Γιάννη Αναστασίου