BINTEO: ʼγριο ξύλο στις κερκίδες επειδή ένας οπαδός δεν τήρησε το «ενός λεπτού σιγή»

Το περιστατικό συνέβη στην Αυστραλία κατά τη διάρκεια ενός αγώνα ράγκμπι, μεταξύ των Broncos και των Canterbury Bulldogs, στο κατάμεστο από θεατές Suncorp Stadium».

Πριν αρχίσει ο αγώνας όλος ο κόσμος σηκώθηκε όρθιος για να τηρήσει ενός λεπτού σιγή για την Anzac Day. Τη συγκεκριμένη μέρα τιμούνται όλοι οι Αυστραλοί και οι Νεοζηλανδοί στρατιώτες που χάθηκαν στο καθήκον ενώ υπηρετούσαν την πατρίδα τους και πέθαναν σε όλους τους πολέμους, διαμάχες και ειρηνευτικές επιχειρήσεις. 

Και ενώ όλοι ήταν όρθιοι και δεν ακουγόταν «κιχ» μέσα στο γήπεδο, ένας μεθυσμένος οπαδός με ένα μεγάλο ποτήρι μπύρας στο ένα χέρι, άρχισε να φωνάζει και να δείχνει ασέβεια προς τους νεκρούς.

Ασεβής μεθυσμένος

Ένας αντίπαλος οπαδός που καθόταν λίγα καθίσματα επάνω από τον ασεβή άνδρα, δεν κρατήθηκε και άρχισε να τον γρονθοκοπεί με οργή. Οι μπουνιές έπεφταν η μια μετά την άλλη και ο μεθυσμένος άνδρες δεν μπορούσε να κρατήσει την ισορροπία του.

Μάλιστα όλη η κερκίδα είχε σηκωθεί και γιουχάιζε τον μεθυσμένο για την ασέβεια του ενώ κανείς δεν είπε τίποτε στον άνδρα που τον χτυπούσε αν και ήταν οπαδός της αντίπαλης ομάδας.

Πηγή: iefimerida.gr

Δειτε Επισης

Premier League: Η Έβερτον αποχαιρέτησε έπειτα από 133 χρόνια το «Γκούντισον Παρκ»
O Τζόλης σιγούρεψε το γκολ για τον Βέρμαντ κόντρα στην Άντερλεχτ
Οι δυσκολίες του Κριστιάνο στη Σαουδική Αραβία-Βγάζει εκατοντάδες εκατομμύρια, ζει στα πλούτη, αλλά του λείπει ένα πράγμα
Ο Γιαμάλ φόρεσε μπλούζα με στάμπα την περίφημη φωτογραφία με τον Μέσι
Ιστορική κούπα για την Κρίσταλ Πάλας-Πρωταθλήτρια η Σπόρτινγκ Λισαβόνας και Champions League για την Ντόρτμουντ
«Απέδρασε» από τη Γένοβα η ατσάλινη Αταλάντα
Η Νις άφησε εκτός τετράδας τη Λιλ των Καμπελά και Άκπομ - Υποβιβάστηκε η Σεντ Ετιέν
Πέρασε αέρα από την Αμβέρσα και αγκάλιασε τον τίτλο η Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ
Ακόμη και αδιάφορη η Σέλτικ δεν χάνει-Κλείδωσε Europa League η Νταντί Γιουνάιτεντ
Η Μπενφίκα σκανάρει τον Δημήτρη Γιαννούλη