Παραδέχθηκε την ήττα της στις γαλλικές εκλογές η Λεπέν

Αποδέχτηκε την ήττα της στις γαλλικές προεδρικές εκλογές η ακροδεξιά υποψήφια Μαρίν Λεπέν, στις δηλώσεις της μετά την ανακοίνωση των exit poll μετά το κλείσιμο των καλπών, το βράδυ της Κυριακής 24 Απριλίου 2022.

Όπως είπε η Λεπέν, αναφερόμενη στην επόμενη μέρα, «Θα είμαστε η αντιπολίτευση, καταρχάς για τα θέματα των συντάξεων, της ολιγωρίας της δικαιοσύνης των μεταναστευτικών κυμάτων. Δεν έχει κάνει τίποτα για να εξαφανιστεί επιτέλους αυτή η ψαλίδα που χωρίζει το έθνος μας», είπε.

«Μετά από αυτές τις εκλογές θα γίνουν πολλές πολιτικές ανακατατάξεις. Υπάρχει ένα κόμμα που ήρθε πρώτο, το παιχνίδι δεν έχει τελειώσει, γιατί σε λίγες εβδομάδες έχουμε τις βουλευτικές εκλογές, με ένα εκλογικό σύστημα που ξέρουμε ότι υπονομεύει την αντιπροσωπευτικότητα και ο Μακρόν θα θελήσει να κερδίσει τις εκλογές αυτές σε όλα τα επίπεδα. Το σχέδιο του για τη Γαλλία είναι όμως καταστροφικό», είπε, καλώντας όσους θέλουν να είναι αντιπολίτευση στον Μακρόν, να συνταχθούν με το κόμμα της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Aυτός είναι ο Νασιμέντο που έρχεται για τους ερυθρόλευκους-Ένας... εγκέφαλος τσέπης
Εξελίξεις με Βαγιαννίδη και Σπόρτινγκ στις αρχές Αυγούστου-Tι εκτιμούν οι Πορτογάλοι
Υπέστη υποτροπή ο Έντρικ, θα παραμείνει εκτός για αρκετές εβδομάδες
Ο Μπόρχα Σάινθ υπογράφει για πέντε χρόνια στην Πόρτο
Ο Ντοναρούμα σήκωσε τον Μπεράλντο στην αγκαλιά του για να φιλήσει την αγαπημένη του
«Ανοιχτή η υπόθεση του Κωνσταντέλια»
Λακωνικός για την τεσσάρα από την Παρί ο Τσάμπι Αλόνσο-«Ντροπή...»
Θέλει να κάνει κίνηση-ματ με τον Ιβάνουσετς ο ΠΑΟΚ
«Δεν έτρεχε με υπερβολική ταχύτητα, υπάρχει κι άλλος μάρτυρας»
Ο Κώστας Αντετοκούνμπο στον Ολυμπιακό