Σοκάρει ο Εβρά-«Διακινούσα ναρκωτικά, έτρωγα από τα σκουπίδια και ζητιάνευα»

Όσοι τον αντικρίζουν και όσοι παρακολουθούν τα βίντεο που δημοσιεύει στα social media, λένε πως ο Εβρά είναι όλη την ώρα... μέσα στην τρέλα.

Κι όμως, δεν ήταν πάντοτε έτσι. Γι' αυτό μάλλον έχει εκτιμήσει την ζωή και όσα έχει πετύχει μέσω του ποδοσφαίρου ώστε να μπορεί να ζει άνετα και να είναι αυτός που είναι, αυτή τη στιγμή...

«Πουλούσα ναρκωτικά, ζητιάνευα μπροστά από μαγαζιά, εργαζόμουν σε κατάστημα με τηλεοράσεις. Ένα από τα τρία είναι λάθος... Βρείτε το...» ήταν το... κουίζ που έβαλε ο Εβρά στο ντοκιμαντέρ του BBC, «Πάγωσε το φόβο» με τον Χόλι Γουίλομπαϊ.

«Όχι δεν πουλούσα τηλεοράσεις» απεφάνθη και εκεί η αποκάλυψη ήρθε να προκαλέσει σοκ...

«Όταν μας εγκατέλειψε ο πατέρας μου ήταν ένα χάος η ζωή μου. Ακόμα θυμάμαι να ψάχνουμε στα σκουπίδια για τα μπέργκερ που πετούσαν τα καταστήματα τα βράδια, ενώ, το θεωρούσα από κάποιο σημείο και μετά φυσιολογικό να ζητιανεύουμε έξω από τα μαγαζιά.

Το ποδόσφαιρο με έσωσε. Θυμάμαι ήμουν 17 ετών και είχαμε πάει στην Ιταλία και μας σέρβιραν το φαγητό στο δωμάτιο. Πήρα τηλέφωνο τη μητέρα μου και της είπα: “είναι παράδεισος εδώ, μας φέρνουν το φαγητό. Έχει δυο πιρούνια από τη μια, δυο μαχαίρια από την άλλη πλευρά...”».

Φυσικά αναφέρθηκε και στο θέμα της σεξουαλικής παρενόχλησης από δάσκαλό του όταν ήταν 13 ετών και τον αντίκτυπο που είχε αυτό στο μυαλό του, το οποίο έπρεπε να δουλέψει πάρα πολύ στη μετέπειτα ζωή του. «Το έκανε ο δάσκαλός μου και αυτό επηρεάζει τρομερά τη ζωή σου.

Αρχίζεις να αισθάνεσαι ντροπή για τον εαυτό σου. Και από τη στιγμή που το κάνει ένας τέτοιος άνθρωπος, αρχίζεις πλέον ν' αμφιβάλλεις και να μην εμπιστεύεσαι κανέναν».

Πηγή: england365

Δειτε Επισης

Έτοιμη να αφήσει οριστικά πίσω της τους οικονομικούς περιορισμούς της La Liga η Μπαρτσελόνα
Αποσύρει τη φανέλα με το No20 στη μνήμη του Ζότα η Λίβερπουλ
Σκληρό μπρα ντε φερ για τον Όσιμεν-Η Νάπολι είπε όχι στα 70 εκατομμύρια της Γαλατάσαραϊ
Η Ισπανία λύγισε την Ιταλία, που την ακολούθησε στα προημιτελικά-Kαταδικαστική ήττα για Πορτογαλία
Η UEFA υποβίβασε την Κρίσταλ Πάλας στο Conference League-Στο Εuropa League η Nότιγχαμ Φόρεστ
Μπόκα Τζούνιορς και Ρίβερ Πλέιτ μπαίνουν στην Clausura με στόχο να «γιατρέψουν» τις... πληγές τους
Η νέα οικονομική ανάσα για την Μπαρτσελόνα έρχεται από το Κονγκό
Πώς ο Τερ Στέγκεν επηρεάζει την ενδεχόμενη μεταγραφή του Λούκμαν στην Μπαρτσελόνα
Επιστρέφει στην Premier League o Χέντερσον
Ανοιχτό το μέλλον του Μανδά στη Λάτσιο-Ενδιαφέρον από Premier League και La Liga