Πώς απαντά η ΚΟΠ στις καταγγελίες του Τορναρίτη

Κάλεσμα στον Τορναρίτη να αποδείξει τα όσα ισχυρίζεται, αναφορικά με τις καταγγελίες που ανέφερε, απευθύνει ο αναπληρωτής γενικός γραμματέας της ΚΟΠ.  

Μιλώντας στον Super Sport FM o Γιώργος Φαντάρος δήλωσε ότι δεν δέχομαι τις κατηγορίες που λέγονται, μέχρι να αποδειχθεί το αντίθετο.

«Έχω 45 χρόνια στο ποδόσφαιρο, με αυτά που ακούω θλίβομαι. Υπάρχουν δύο λύσεις. Η μία, να γίνουν έρευνες και να υπάρξουν τιμωρίες. Η δεύτερη αν αυτός που καταγγέλλει δεν μπορεί να αποδείξει αυτά που λέει να τιμωρηθεί. Αυτοί που κατάγγελλαν τόσα χρόνια ή εξαφανίζονταν ή σιωπούσαν. Μιλάμε για ποινικά αδικήματα. Υπάρχουν εισαγγελείς, υπάρχουν αρμόδια όργανα. Αν υπάρχουν ένοχοι να τιμωρηθούν παραδειγματικά. Δεν δέχομαι τις καταγγελίες για τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας εκτός αν ο κύριος Τορναρίτης αποδείξει αυτά που λέει. Χρειάζονται στοιχεία άμεσα. Πρέπει να κληθούν να αποδείξουν αυτά που λένε. Εδώ έχουν γίνει σαφέστατες καταγγελίες με άμεσους αποδέκτες. Πρέπει να γίνουν άμεσες έρευνες. Τα πράγματα έχουν ξεφύγει. Να μπει ένα τέλος».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Η επιστολή Τορναρίτη στις Αρχές-Δείχνει διαιτητές και στημένα, εμπλέκει υπόκοσμο

Δειτε Επισης

Στην ΑΕΛ και ο Ντούσαν Στεβάνοβιτς
Ανακοινώθηκε επίσημα ο Μηνάς Αντωνίου
Πρόεδρος της ΚΟΠ ο Χάρης Λοϊζίδης-Έληξε η προθεσμία υποβολής υποψηφιοτήτων
Ομόνοια: Δωρεάν διαρκείας στους παίκτες της ακαδημίας
Η ΑΕΛ ανακοίνωσε την καταρχήν συμφωνία με τον Ivan Milosavljević
Με τα χρώματα της Ράκοφ ο Στρούσκι
O Απόλλωνας ανακοίνωσε την απόκτηση του Ισπανού επιθετικού Σέρχιο Καστέλ
Η επίσημη ανακοίνωση για τη μεταγραφή Σταφυλίδη στον ΑΠΟΕΛ-Υπέγραψε διετές συμβόλαιο
Ανακοινώθηκε από τον Ολυμπιακό Λευκωσίας ο Bajrović
Απέσυρε ενδιαφέρον από την κούρσα για την προεδρία της ΚΟΠ ο Σαββίδης-«Το σύστημα επέλεξε ξανά τον εαυτό του»