Το τετ α τετ στο ημίχρονο και η ατάκα του Βασίλη στον Ολυμπιακό

Τη συνομιλία που είχε με τον Βασίλη Δημητρίου στο ημίχρονο του αγώνα με τον Εθνικό, αποκάλυψε ο τεχνικός διευθυντής του Ολυμπιακού, Κώστας Σεραφείμ.

Σε δηλώσεις του στον Super Sport FM ανέφερε πως «αν ο κ. Τορναρίτης έχει στοιχεία θα πρέπει να τα παραθέσει στην Επιτροπή Δεοντολογίας κι αν θέλει να δώσει στη δημοσιότητα οκ. Εγώ αυτό που μπορώ να πω είναι πως έζησα τον απόηχο του παιχνιδιού με τον Εθνικό. Είδε όλος ο κόσμος τι έγινε, σε ελληνικά site γίναμε ρεζίλι, μας χλευάζουν. Κάποια άτομα εκτέθηκαν ανεπανόρθωτα και περιμένουμε να δούμε την αντίδραση την ΚΟΠ, του συνδέσμου διαιτητών που κρατά το στόμα του κλειστό. Από το ημίχρονο είχα συνομιλία στο χώρο τον αποδυτηρίων με τον Βασίλη Δημητρίου, ο οποίος μου είπε “δεν έκανα κάτι για να ντρέπομαι”. Εννοούσε πως έκανε σωστά τη δουλειά του. Είναι εκπληκτικό το θράσος κάποιων να ειρωνεύονται τον κόσμο ότι η συγκεκριμένη φάση ήταν πέναλτι».

Στη συνέχεια πρόσθεσε ότι «πριν δύο χρόνια δίναμε πίστωση λάθους, όμως τώρα με το VAR που ο διαιτητής μπορεί να το δει και να το ξαναδεί, δεν μπορούν να πουν πως είμαστε τρελοί. Όταν όλοι έχουν διαφορετική άποψη από τον διαιτητή και ο ίδιος επιμένει, τότε ξεφεύγουμε από τα όρια του ανθρώπινου λάθους».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Η επιστολή Τορναρίτη στις Αρχές-Δείχνει διαιτητές και στημένα, εμπλέκει υπόκοσμο

Δειτε Επισης

Το μήνυμα Γκόμεθ μετά το τέλος της προετοιμασίας-«Να γίνουμε αδίστακτη ομάδα»
Ενώθηκαν ΑΕΛίστες και Απολλωνίστες για τους πυρόπληκτους-Βοήθησαν σε καθαρισμούς στο Βουνί
ΒΙΝΤΕΟ: Το φοβερό γκολ του Κατελάρη στο τελευταίο φιλικό της Ανόρθωσης
Το ιδιαίτερο αντίο του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου στον κόσμο του Ηρακλή
Θλίψη στην ΑΕΛ και τον αθλητισμό, έφυγε από τη ζωή η Στέλλα Καλοπαίδη Γρηγορίου-«Αντίο ''θεά του Ανέμου''»
Τέταρτος μακροβιότερος προπονητής στο πρωτάθλημα Σαουδικής Αραβίας ο Δώνης
«Αποχωρεί από Φορταλέζα και συνεχίζει την καριέρα του στην Πάφο ο Νταβίντ Λουίζ»
Ο απολογισμός των κυπριακών ομάδων στην Ευρώπη και το πρόγραμμα των επαναληπτικών
Άντεξε στη Σλοβενία και παίζει στην Αρένα τα ρέστα της για πρόκριση η ΑΕΚ
Έκανε τα εύκολα δύσκολα αλλά κέρδισε την Πούσκας Ακαντέμια ο Άρης