«Εγκλήματα στο γήπεδο, μου είπε δεν με ενδιαφέρει αν θα χάσεις τη δουλειά σου»

Απίστευτες καταγγελίες έκανε ο Σωφρόνης Αυγουστή, μετά το ντέρμπι στο Αντώνης Παπαδόπουλος, κάνοντας λόγο για σοβαρά εγκλήματα, ενώ αποκάλυψε ότι ο διαιτητής του αγώνα του είπε ότι δεν είναι δικό του θέμα αν χάσει τη δουλειά του.

Στη συνέντευξη Τύπου, ο Σωφρόνης Αυγουστή ανέφερε, «πριν τρεις μέρες που βρισκόμουν εδώ είπα δίκαια κέρδισε η Ανόρθωση. Δεν θα μπω σε ανάλυση του παιχνιδιού. Ένας διαιτητής δεν μπορεί να καταστρέφει την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών. Είναι ντέρμπι, δεν μπορείς να αφήνεις μια ομάδα με επτά παίκτες».

Τόνισε επίσης πως «ψηλά το κεφάλι, γιατί έστω και σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες οι παίκτες δεν τα παράτησαν. Ο διαιτητής έκανε σοβαρά εγκλήματα στο παιχνίδι. Δεν μπορείς από την πρώτη φάση να τιμωρείς ένα παίκτη».

Καταλήγοντας είπε πως «αφού μου είπε ότι θα χάσω τη δουλειά μου τι να πω άλλο. Δικό σου θέμα αν χάσεις εσύ του δουλειά σου. Λυπάμαι που μένουμε στην ίδια πόλη».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Θλίψη στην ΑΕΛ και τον αθλητισμό, έφυγε από τη ζωή η Στέλλα Καλοπαίδη Γρηγορίου-«Αντίο ''θεά του Ανέμου''»
Η Ρέξαμ θέλει τον Έρικσεν με φόντο την άνοδό της στην Premier League
«Άδικη η τιμωρία του Μέσι από το MLS, ελπίζω να μην επηρεάσει την ανανέωση του συμβολαίου του»
Γιαζίτζι και Γιάρεμτσουκ έκαναν αυτό που ξέρουν καλά
Τα δάκρυα του Αρναούτοβιτς για τον χαμό του Μιχαΐλοβιτς κατά την παρουσίασή του στον Ερυθρό Αστέρα
Χρειάστηκε μόλις ένα ματς για να επιβεβαιώσει τον τίτλο του κυρίαρχου των αιθέρων ο Ρέλβα
Τέταρτος μακροβιότερος προπονητής στο πρωτάθλημα Σαουδικής Αραβίας ο Δώνης
«Αποχωρεί από Φορταλέζα και συνεχίζει την καριέρα του στην Πάφο ο Νταβίντ Λουίζ»
Ο Φουρνιέ προπονήθηκε στο Μόναχο και ευχαρίστησε την Μπάγερν για τη φιλοξενία
«Ανεπίτρεπτο ότι δεχτήκαμε δύο γκολ, θα είμαστε διαφορετική ομάδα στο δεύτερο ματς»