«Δεν δίνω άλλοθι στους παίκτες του ΑΠΟΕΛ, δεν πρέπει να βγάζουν τα νεύρα τους»

Τη δική του άποψη για το παιχνίδι ανάμεσα στον ΑΠΟΕΛ και την Ανόρθωση, αλλά και τη διαιτησία του Νικόλα Νεοκλέους, εξέφρασε ο Τάκης Αντωνίου. 

Σε δηλώσεις του στον Super Sport FM o πρώην τεχνικός και παλαίμαχος άσος των γαλαζοκιτρίνων ανέφερε πως «ο ΑΠΟΕΛ πρέπει να ανασυνταχθεί. Ο βασικός στόχος είναι το πρωτάθλημα, είναι στη 2η θέση και μπορεί να καταλάβει μία από τις πρώτες δύο θέσεις. Θα πρέπει γρήγορα να ανασυνταχθούν και να κρατήσουν τη ψυχραιμία τους για τη συνέχεια».  

Στη συνέχεια πρόσθεσε ότι «δεν θυμάμαι να έχει ξαναγίνει αυτό. Η εξέλιξη δεν τιμά κανένα τόσα πολλά νεύρα και τόσες πολλές κάρτες. Υπήρχε διακωμώδηση του ποδοσφαίρου. Δεν μίλησα ποτέ μου για την διαιτησία. Ένας που είναι με το ΑΠΟΕΛ είτε τα βάζει με τον διαιτητή ή με τους παίκτες ή και με τους δύο. Εγώ τα βάζω με τους δύο. Δεν μπορεί να κατηγορήσεις τον διαιτητή για την 1η κόκκινη κάρτα. Η αποβολή δόθηκε και τον διαιτητή τον καλύπτει ο κανονισμός. Όμως, ουδείς ξεχνά το χέρι του Αραγιούρι, το χέρι του Αρτυματά ή τον Εφραίμ που τον πάτησε ο Αμπαρτζουμιάν (προηγούμενοι αγώνες) δεν τους δικαιολογώ για τα νεύρα που είχαν οι ποδοσφαιριστές πρέπει να διατηρούν την ψυχραιμία τους. Με ποια λογική έδειξε 2η κίτρινη στον Ντανίλο; Από την στιγμή που δεν έδειξε κάρτα στον Ρισβάνη και μάλιστα σε δύο περιπτώσεις. Κράτα ισορροπίες κάνε και το ίδιο στην άλλη ομάδα. Δεν δίνω άλλοθι στους παίκτες του ΑΠΟΕΛ, δεν πρέπει να βγάζουν τα νεύρα τους για πράγματα που έγιναν στο παρελθόν».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Επίσημη καταγγελία από την Ομόνοια για την «εισβολή» στην μπουτίκ της
Ταξίδι 24 ωρών στο Λονδίνο πραγματοποίησε ο Πρόδρομος Πετρίδης
ΒΙΝΤΕΟ: Η στιγμή που μέλη της Θύρας 9 παίρνουν με το «έτσι θέλω» εισιτήρια-«Τρομοκράτησαν το προσωπικό»
Κλήση για προπονήσεις Εθνικής Κορασίδων Κ-17
Τρίτη του Πάσχα η συνέχεια στον Α' όμιλο για τη Cyprus League by Stoiximan
Έπονται εξελίξεις για το γήπεδο στην Πάφο Fc-«Είμαστε κοντά σε λύση»
Δεύτερη σερί νίκη για τις Apollon Ladies στο League Cup, θέση στον τελικό
Διπλή ποινή για τον ΑΠΟΕΛ και πρόστιμο στον Γιάννη Αναστασίου
Στο γήπεδο του Μάκη Κεραυνού η μπάλα για τα χρέη των ομάδων στο Τμήμα Φορολογίας
Σε τρείς μήνες αναμένεται το πόρισμα για Ομόνοια 29Μ–ΑΕΛ και Καρμιώτισσα–Ανόρθωση