Ανατροπή στην υπόθεση θρίλερ-«Χάσαμε το σημαντικότερο στοιχείο…»

Κορυφώνεται το θρίλερ με τον θάνατο των τριών παιδιών στην Πάτρα, ενώ αναμένεται το πόρισμα για τη Μαλένα και την Ίριδα τα οποία πιθανότατα να είναι έτοιμα στα τέλη Μαΐου.

Νωρίτερα έγινε γνωστό ότι δεν θα γίνει η εκταφή των παιδιών, ενώ εκείνο που μένει να απαντηθεί είναι γιατί ένα χρόνο μετά τον θάνατο της μικρότερης κόρης της οικογένειας Δασκαλάκη, το τμήμα ανθρωποκτονιών δεν έχει λάβει το CD που περιέχει φωτογραφίες με τα ευρήματα.

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star το Σάββατο, ο δημοσιογράφος Πέτρος Κουσουλός, είπε τα εξής για την εκταφή της Μαλένας: «Κάτι τέτοιο δε χρειάζεται να γίνει γιατί υπάρχουν ευτυχώς πολλά ευρήματα σε ότι αφορά τη Μαλένα, τα οποία αξιολογούνται αυτή τη στιγμή από τους δύο πραγματογνώμονες. Υπάρχει το βιολογικό υλικό που έχει διασωθεί και ο τοξικολογικός έλεγχος είναι σε εξέλιξη».

Υπάρχουν κοινά ευρήματα στους θανάτους Μαλένας Ίριδας, όπως αποδεικνύεται από τις ιστολογικές εξετάσεις που έχουν γίνει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: «Η Ρούλα έλεγε περιμένετε να φτιάξω το μαλλί και μετά θα γίνει η κηδεία»

«Χάσαμε το σημαντικότερο στοιχείο…»

Η 6 μηνών Ίριδα υπενθυμίζεται ότι βρέθηκε νεκρή στην κούνια της, το Μάρτιο του 2021. Η Πισπιρίγκου και η αδελφή της κάλεσαν το ΕΚΑΒ, χωρίς να τηρηθεί στη συνέχεια το πρωτόκολλο που απαιτείται σε αυτές τις περιπτώσεις με αποτέλεσμα να χαθεί πολύτιμος χρόνος και στοιχεία.

«Όταν διαπιστώθηκε ο θάνατος έπρεπε να κληθεί η αστυνομία, η αστυνομία να καλέσει τον ιατροδικαστή και να γίνουν τα πάντα εντός του σπιτιού και στη συνέχεια να μεταφερθεί η σορός. Χάσαμε το σημαντικότερο στοιχείο που είναι η ώρα θανάτου και η αυτοψία» δήλωσε νωρίτερα ο ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων.

«Μετά το θάνατο της Ίριδας ήταν όλοι υποψιασμένοι και ο εισαγγελέας ο κ. Μπισμπίκης και ο ιατροδικαστής ωστόσο δυστυχώς φτιάσαμε μέχρι ενός σημείου» ανέφερε ο δημοσιογράφος της εφημερίδας «Πελοπόννησος», Γιώργος Αναστασόπουλος.

Δεν ολοκληρώθηκε ο γονιδιακός έλεγχος

Την ολοκλήρωση του γονιδιακού ελέγχου ζήτησε ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου, αφού όπως είπε ένα 20% αυτού δεν έχει γίνει.

«Μελετώντας τη δικογραφία, προέκυψε από τις καταθέσεις ότι έχει γίνει δύο φορές γονιδιακός έλεγχος. Έχει ερευνηθεί το 80% των γονιδίων και θα ζητήσουμε την ολοκλήρωση του γονιδιακού ελέγχου για να δούμε εάν θα προκύψει κάποιο νέο στοιχείο. Αυτό το 20% μπορεί να ανατρέψει την παρούσα εικόνα» δήλωσε ο συνήγορος της κατηγορούμενης, Όθων Παπαδόπουλος.

Ο Μάνος Δασκαλάκης φαίνεται πως είναι αποφασισμένος να υποβάλλει αίτημα για τεστ DNA, για τεστ πατρότητας σε Ίριδα και Μαλένα ώστε να αποδειχτεί εάν είναι δικά του παιδιά.

Μετά την ολοκλήρωση των εξετάσεων των δυο κοριτσιών αναμένεται να κληθούν εκ νέου για κατάθεση η Πισπιρίγκου, η αδελφή της αλλά και ο Μάνος Δασκαλάκης.

Πηγή: in.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Πάει για το διπλό κόντρα στον ΑΠΟΕΛ η Πάφος FC με €20 ΔΩΡΕΑΝ Στοίχημα στη Fonbet
«Όταν επέστρεψα σπίτι είδα αμέσως στην τηλεόραση το τρελό παιχνίδι μας με την Μπαρτσελόνα»
Ο Μαρτσίνιακ άρχοντας του τελικού μεταξύ του Ολυμπιακού και του ΟΦΗ
Μήνυμα Τάισον σε Βιεϊρίνια-«Σε ευχαριστώ που μου έμαθες να αγαπώ αυτή την ομάδα»
Πυρά στον πρόεδρο της ΚΟΠ από Δημοσθένους-«Το μεγαλύτερο λάθος μου ότι τον έβαλα κουμπάρο»
Εμπλοκή της Σίτι στην τελειωμένη μεταγραφή Βιρτς στην Μπάγερν-Συμφωνία των Άγγλων με την Λεβερκούζεν
Σάλος με τους διαλόγους του VAR στο Μπαρτσελόνα-Ρεάλ για το χέρι του Φερμίν-«Ευτυχώς θεέ μου»! (vid)
Ξεσπάθωσε πρώην αντιπρόεδρος του ΑΠΟΕΛ κατά Πετρίδη-Αφήσαμε 1,5 εκατομμύρια χρέος, σήμερα είναι 50»
Πώς θα λειτουργήσουν οι επενδυτές στον ΑΠΟΕΛ-Ανέλυσε το πλάνο ο Νίκος Κουγιάλης
Διεξάγονται τρία μεγάλα ντέρμπι-Στόχος η δεύτερη θέση για Άρη και ΑΕΚ