Η απάντηση του ατζέντη του Μιξ για το μέλλον του

Για το μέλλον του Μιξ Ντίσκερουντ, μίλησε ο ατζέντης του Φρέντερικ Ρισπ.

Ο Ρισπ ανέφερε ότι ο Μιξ θα παραμείνει στην Ομόνοια. «Ο Μιξ είναι καλά στην Κύπρο και είναι στην ευχάριστη θέση να ανανεώσει την συνεργασία με τον σύλλογο. Διαπραγματευόμαστε τώρα, αλλά τίποτα συγκεκριμένο δεν έχει παρουσιαστεί ακόμα».

Σημείωσε ότι «παρά το γεγονός ότι η ομάδα είχε μια πιο αδύναμη σεζόν, τα πράγματα πήγαν καλά για τον Μιξ. Ο προπονητής, Νιλ Λένον τον συμπαθεί και κατάφεραν να βγουν στην Ευρώπη, κάτι που είναι σημαντικό».

Τόνισε επίσης πως «αυτός και η οικογένεια πάνε καλά και ο Mιξ θα ήθελε να μείνει στην Ομόνοια. Δεν νομίζω να επιστρέψει στο πρωτάθλημα της Σουηδίας είναι εναλλακτική λύση»

Δειτε Επισης

Το ιδιαίτερο αντίο του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου στον κόσμο του Ηρακλή
Θλίψη στην ΑΕΛ και τον αθλητισμό, έφυγε από τη ζωή η Στέλλα Καλοπαίδη Γρηγορίου-«Αντίο ''θεά του Ανέμου''»
Τέταρτος μακροβιότερος προπονητής στο πρωτάθλημα Σαουδικής Αραβίας ο Δώνης
«Αποχωρεί από Φορταλέζα και συνεχίζει την καριέρα του στην Πάφο ο Νταβίντ Λουίζ»
Άντεξε στη Σλοβενία και παίζει στην Αρένα τα ρέστα της για πρόκριση η ΑΕΚ
Έκανε τα εύκολα δύσκολα αλλά κέρδισε την Πούσκας Ακαντέμια ο Άρης
Κέρδισε την Τορπέντο και πάει στη Γεωργία για την πρόκριση η Ομόνοια
Ευχάριστα νέα στην Ανόρθωση-Άναψε πράσινο το CAS για άρση του εμπάργκο, εγγράφονται τα νέα αποκτήματα
Προσφέρει 100.000 και δημιουργεί ταμείο αλληλεγγύης η ΚΟΠ για τους πυρόπληκτους
Προσέφερε το «Νίκος Σολομωνίδης» η ΑΕΛ για τις πυρκαγιές στη Λεμεσό-Εκστρατεία ειδών πρώτης ανάγκης