«Θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει το πρωτάθλημα, εμπιστευόμασταν τον Φαμπιάνο»

Για τη φετινή σεζόν στην Ομόνοια αλλά και την κατάκτηση του τροπαίου μίλησε ο αμυντικός των πρασίνων, Άνταμ Λάνγκ.  

Σε δηλώσεις που παραχώρησε σε Μέσο της πατρίδας του ο διεθνής στόπερ ανέφερε ότι είναι ευχαριστημένος με την παρουσία του στην ομάδα της Λευκωσίας. 

Για τον αγώνα κυπέλλου ανέφερε πως «ήμασταν υπό πίεση καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα, επειδή ήμασταν οι φιναλίστ και ήμασταν σε δύσκολη κατάσταση από την αρχή, καθώς από το πέμπτο λεπτό παίξαμε σε αριθμητικό μειονέκτημα. Κάναμε το παιχνίδι δύσκολο για τους εαυτούς μας, ακόμα και αν πιστεύω ότι ήταν μεγάλη υπερβολή να αποβληθεί ο Σέχου με κόκκινη κάρτα γι’ αυτή τη σωματική επαφή. Ο αντίπαλός μας δεν έπαιξε δημιουργικά, δεν το εκμεταλλεύτηκε, είχαμε περισσότερες ευκαιρίες να σκοράρουμε. Αλλά έπρεπε να δουλέψουμε πολύ, για 115 λεπτά. Τα πέναλτι ήταν επίσης ένα συναισθηματικό rollercoaster με πολλά χαμένα σου, αλλά εμπιστευόμασταν τον τερματοφύλακά μας και ο Φαμπιάνο διακρίθηκε ξανά».

Στη συνέχεια πρόσθεσε ότι «δεν έχω μετανιώσει καθόλου που υπέγραψα εδώ, είμαι στο σωστό μέρος με κάθε τρόπο. Επαγγελματικά, καθώς το πρωτάθλημα είναι υψηλής ποιότητας, υπάρχουν πολλοί ξένοι που παίζουν στο πρωτάθλημα και έχουμε τον μεγαλύτερο και πιο δημοφιλή σύλλογο του νησιού, οι οπαδοί μας είναι παθιασμένοι. Υπάρχουν η ευρωπαϊκή φάση των ομίλων είναι συχνά εφικτή. Κερδίσαμε το πρωτάθλημα πέρσι, οπότε φυσικά ήταν μεγάλη απογοήτευση που φέτος μετά την κανονική περίοδο παίξαμε μόνο στα πλέι οφ της κάτω ζώνης. Είμαι βέβαιος ότι θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει το πρωτάθλημα, ωστόσο, με την κατάκτηση του Κυπέλλου βρισκόμαστε ήδη στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ, οπότε στη χειρότερη περίπτωση έχουμε εξασφαλισμένη θέση σε ομίλους ευρωπαϊκής διοργάνωσης».

Δειτε Επισης

Στις 18 Μαΐου η στέψη της Πρωταθλήτριας Πάφου FC
Θεοχάρους: H Πάφος θα βρίσκεται στην ελίτ του κυπριακού ποδοσφαίρου
«Όταν μας κάλεσε ο Ντουμπόφ και μας ανάλυσε το πλάνο του, είπα πως θέλει γιατρό»
Το πανάκριβο δώρο του Ντουμπόφ στον Μπρούνο Φελίπε
«Δεν είναι πυροτέχνημα, τελικά… έχει κόσμο η Πάφος»
Το πάρτι των πρωταθλητών στην Πάφο-Αποθεώθηκαν οι ποδοσφαιριστές (pics)
BINTEO: Ο βουλευτής που φωνάζει στις κερκίδες της Πάφου «και σήκωσέ το δεν μπορώ να περιμένω»
«Καταφέραμε να αποκτήσουμε αυτό που πιστεύω ότι αξίζαμε»-Η πρώτη αντίδραση του Καρσέδο
Οι ξέφρενοι πανηγυρισμοί στο Στέλιος Κυριακίδης για την πρωταθλήτρια Πάφο (pics)
Ο Άντερσον που διένυσε γονατιστός το γήπεδο, τα κλεμμένα σημαιάκια του κόρνερ και τα «όλε» στο Παφιακό (vid)