«Είχε παραπανίσια κιλά ο Μπενζεμά, τώρα είναι από τους καλύτερους επιθετικούς»

Το εγκώμιο του Καρίμ Μπενζεμά έπλεξε με δηλώσεις που έκανε ο Αρσέν Βενγκέρ, ο οποίος τόνισε πως η απώλεια βάρους τον έχει ωφελήσει προκειμένου σήμερα αυτός να είναι ένας από τους καλύτερους σέντερ φορ στον κόσμο.

Στον τελικό του Champions League προκρίθηκε η Ρεάλ, η οποία επικράτησε με 3-1 της Μάντσεστερ Σίτι στον δεύτερο μεταξύ τους ημιτελικό.

Ο Καρίμ Μπενζεμά, ο οποίος βρήκε δίχτυα σε ακόμα ένα ματς και έφτασε τα 15 γκολ στα 10 τελευταία του παιχνίδια, με τα πέντε εξ αυτών να είναι στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Μετά το τέλος του αγώνα ο Αρσέν Βενγκέρ μίλησε στην εκπομπή «beIN SPORTS», στην οποία μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον 34χρονο Γάλλο σέντερ φορ της «Βασίλισσας».

Ο ίδιος χαρακτήρισε τον Μπενζεμά, ως έναν από τους καλύτερους επιθετικούς άνω των 30 ετών, ενώ ισχυρίστηκε ότι αυτός έχει επωφεληθεί από την απώλεια βάρους.

«Θα έλεγα ότι είναι μια επίδειξη ευφυΐας και αποτελεσματικότητας. Ό,τι κάνει είναι έξυπνο και φαίνεται απλό. Όταν τον βλέπω να παίζει, νομίζω ότι θα μπορούσα να κάνω το ίδιο. Μυρίζει τον ρυθμό του παιχνιδιού όσο κανένας άλλος.

Είναι κάτι ενδιαφέρον που βλέπουμε σε όλη την Ευρώπη τώρα. Οι γηραιότεροι επιθετικοί είναι οι πιο αποτελεσματικοί. Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, Καρίμ Μπενζεμά, Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, βάζουν γκολ στα 35 και στα 40 τους. Οι καλύτεροι επιθετικοί στην Ευρώπη είναι όλοι άνω των 30 ετών. Χρησιμοποιούν κάθε λάθος του αντιπάλου.

Ο Μπενζεμά, θα έλεγα, μέχρι τα 30, είχε δύο ή τρία κιλά παραπανίσια. Τώρα είναι πραγματικός αθλητής και γι' αυτό σήμερα, σίγουρα, είναι ένας από τους δύο ή τρεις καλύτερους επιθετικούς στον κόσμο» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αλσατός πρώην τεχνικός της Άρσεναλ.

Πηγή: sdna.gr

Δειτε Επισης

Ο Ντι Μαρία ενημέρωσε την Μπενφίκα ότι θα φύγει μετά το Κύπελλο Πορτογαλίας
Επιπλέον 15.000 οπαδοί της Τότεναμ χωρίς εισιτήριο θα φτάσουν στο Μπιλμπάο για τον τελικό του Europa
Το τεράστιο συμβόλαιο που προσφέρει η Άρσεναλ στον Γιόκερες
Ξεσπά η μητέρα του Σάλα κατά του προέδρου της Ναντ-Κάνει λόγο για ψυχρό χειρισμό
Επιβεβαιώνεται το ενδιαφέρον για Τσιμίκα η Λιντς
Ξεπέρασε τον Ντι Στέφανο στην πρώτη του σεζόν στη Ρεάλ o Eμπαπέ
Η Ρεάλ έκλεισε τον Χάουσεν-Στα 60 εκατομμύρια το deal με την Μπόρνμουθ
Ευχάριστα νέα για τον Αβονίγι-Βγήκε από το τεχνητό κώμα
Κατηγορείται για διακίνηση πορνογραφικού υλικού ο Ασένθιο
Έσπασε κατάρα 51 ετών και σήκωσε το Κύπελλο η Μπολόνια