Απίστευτο τρολάρισμα από Φέτελ στην F1-Εμφανίστηκε με εσώρουχο πάνω από τη φόρμα

Τα τελευταία 24ωρα στα paddock της Formula 1 επικρατούν έντονες συζητήσεις σχετικά με την επιθυμία της FIA να απαγορεύσει τους οδηγούς να έχουν την οποιαδήποτε μορφή κοσμημάτων πάνω τους στα Grand Prix. Επιπλέον, υπάρχουν συγκεκριμένες οδηγίες σχετικά με τα εσώρουχα που φορούν κατά τη διάρκεια των αγώνων, κάτι που έχει επίσης προκαλέσει δυσαρέσκεια.

Αρκετοί είναι αυτοί που πιστεύουν ότι οι οδηγίες αυτές δημιουργήθηκαν ειδικά για τον Λιούις Χάμιλτον, ο οποίος είχε δηλώσειπως δεν μπορεί να αφαιρέσει τα σκουλαρίκια από το σώμα του. Στο πλαίσιο του Grand Prix Μαϊάμι, ο Βρετανός έστειλε το δικό του μήνυμα στη συνέντευξη Τύπου, καθώς εμφανίστηκε φορώντας ηθελημένα έναν εξωφρενικό αριθμό κοσμημάτων και ρολογιών.

Στο ζήτημα θέλησε να τοποθετηθεί και ο οδηγός της Aston Martin, Σεμπάστιαν Φέτελ. Ο Γερμανός την Παρασκευή εμφανίστηκε στην πίστα με το εσώρουχό του πάνω από την αγωνιστική φόρμα. Με τον τρόπο αυτό θέλησε να κάνει τη δική του διαμαρτυρία.

Σε ερώτηση που του τέθηκε από το motorsport.com, o Φέτελ απάντησε γιατί το έκανε αυτό: «Μου φαίνεται πολύ αστείο που συνεχίζουμε να μιλάμε για κάτι τέτοιο. Δεν με νοιάζει, αλλά το έκανα επίτηδες».

Ωστόσο από τη μεριά του ο Χάμιλτον τόνισε πως αυτή η κίνηση της FIA είναι ένα βήμα πίσω για τη Formula 1: «Είναι ξεχωριστό για τον κάθε άνθρωπο, για το ποιος είσαι. Έστειλα μήνυμα στον πρόεδρο της FIA, Μοχάμεντ Μπεν Σουλαγέμ. Δε θέλω να μπλέξω μαζί τους, αλλά όλο αυτό είναι πολύ ανόητο. Είναι ένα βήμα πίσω, αν σκεφτούμε ενέργειες που παίρνουμε σαν άθλημα και έχουμε άλλα σημαντικά πράγματα να ασχοληθούμε. Έχουμε κάνει μεγάλα βήματα το τελευταίο διάστημα».

Ο οδηγός της Scuderia AlphaTauri, Πιέρ Γκασλί, συμφωνεί με τα λεγόμενα του Χάμιλτον, καθώς υπάρχουν πιο σημαντικά πράγματα να ασχοληθεί η Formula 1: «Εκτιμώ που η FIA κοιτάζει την ασφάλειά μας. Προσωπικά φοράω κάτι που αντιπροσωπεύει τη θρησκεία μου και δεν νιώθω καλά να αγωνίζομαι δίχως αυτό. Πρέπει ως οδηγοί να έχουμε την ελευθερία να κάνουμε αυτό που νιώθουμε σωστό».

Δειτε Επισης

Χαλκ Χόγκαν: Πέθανε ο διαβόητος βασιλιάς του wrestling
F1 - Πώς πήρε το όνομά της η «Eau Rouge», η διάσημη στροφή του Σπα
Γκούντγουιν και Μπάτλερ για... αντι-Μπράντλεϊ Μπιλ στους Σανς
Ο Τζεφ Τιγκ κατηγόρησε τον Λεμπρόν για χρήση στεροειδών και μετά το... μάζεψε (vid)
Ελλάδα-Σερβία: Η γαλανόλευκη ψάχνει την... εκδίκηση και το χάλκινο μετάλλιο!
Άρτια Σάκκαρη στα προημιτελικά του τουρνουά της Ουάσινγκτον
Στην Χάποελ Χολόν ο Τζόρνταν ΜακΡέι
Τα σάρωσαν όλα-MVP του τελικού η Ξενάκη, κορυφαία τερματοφύλακας η Σταματοπούλου, πρώτη σκόρερ η Τριχά
«Έκανα λάθος, έπρεπε να απολογηθώ στον πατέρα μου»-Η απάντηση Τσιτσιπά στα αρνητικά σχόλια Ιβανίσεβιτς
Παγκόσμια πρωταθλήτρια η Dream Team της Ελλάδας-Βύθισε τις Μαγυάρες με αδιανόητη εμφάνιση