Αποκαλύψεις Κέρκεζ-«Κουράστηκα λίγο να δουλεύω στην Κύπρο

Κουράστηκε να δουλεύει στην Κύπρο ανέφερε μεταξύ άλλων ο γνωστός προπονητής στο φίλαθλο κοινό της Κύπρου, Ντούσαν Κέρκεζ, σε δηλώσεις που παραχώρησε σε Μέσο της Βοσνίας. 

Όσο αφορά για τις επαφές του με την Τσουκαρίτσκι, ο Βόσνιος προπονητής σημείωσε πως «δεν είναι ώρα ακόμα για επίσημες τοποθετήσεις».

Για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του: «Για να είμαι ειλικρινής, κουράστηκα λίγο να δουλεύω στην Κύπρο. Είναι ένα πολύ κλειστό περιβάλλον. Στόχος μου είναι να αλλάξω περιβάλλον. Ήμουν σε επαφές με τη Βέιλε της Δανίας, αλλά ήθελα μια πιο μεγάλη πρόκληση».

Για την προοπτική να δουλέψει στην Ελλάδα: «Μιλούν την ίδια γλώσσα και αυτό είναι πλεονέκτημα, αλλά οι Έλληνες υποτιμούν το κυπριακό ποδόσφαιρο. Επίσης, δεν είναι στόχος μου να δουλέψω σε ομάδα που έχει για πρώτο της μέλημα να αμύνεται, όπως οι περισσότερες ελληνικές ομάδες».

Για την επιθετική φιλοσοφία της Τσουκαρίτσκι: «Ταιριάζουμε. Είναι πρόκληση η συμμετοχή στα ευρωπαϊκά κύπελλα και αυτό είναι κάτι που υπάρχει στον χαρακτήρα της Τσουκαρίτσκι τα τελευταία χρόνια».

Δειτε Επισης

Η ΑΕΚ μαθαίνει αντίπαλο στον πρώτο προκριματικό του Europa League
Αρχίζουν τα έργα ανακαίνισης του οικήματος του ΑΠΟΕΛ
«Αγαπημένε μας Θεόδωρε, η Ένωση Νέων Παραλιμνίου σε ευχαριστεί για όλα όσα πρόσφερες»
Παρέπεμψε τον Παπασταύρου στον… Γρηγόρη η ΚΟΠ-«Οι οικονομικές καταστάσεις ελέγχονται»
Ο Τάκης Λεμονής στο στόχαστρο της Σαμπάχ
Σαββίδης: Παράδοξο να λαμβάνει στήριξη υποψήφιος χωρίς πλάνο, η ΚΟΠ δεν αλλάζει με βολέματα
Θέλει τον Χάμπο Κυριάκου στον Παναιτωλικό ο Πετράκης
Παπασταύρου: Αυτοί που είχαν δώσει πληρεξούσια να τα αποσύρουν και να εξετάσουν την υποψηφιότητα Σαββίδη
Το πρώτο μήνυμα του Πάμπλο Γκαρσία στους ΑΠΟΕΛίστες-«Το έργο μας θα είναι δύσκολο, θέλω πάντα να κερδίζω»
Αυτή είναι η προκήρυξη του νέου πρωταθλήματος-Στις 23 Αυγούστου στη σέντρα οι ομάδες