Σύνθημα νίκης από Κωστένογλου-Έπλεξε το εγκώμιο του Κοσόβου

Δηλώσεις στα ΜΜΕ για τον αγώνα με το Κόσοβο παραχώρησε ο Ομοσπονδιακός μας προπονητής Νίκος Κωστένογλου και ο ποδοσφαιριστής Αλεξάντερ Γκόγκιτς. O προπονητής της Κύπρου στάθηκε στην ποιότητα των αντιπάλων, λέγοντας ότι πρόκειται για μια ομάδα με παίκτες που αγωνίζονται σε υψηλό επίπεδο.

Αρχικά ανέφερε πως «αρχίζει μια νέα διοργάνωση που είναι μια νέα πρόκληση για την Εθνική μας ομάδα. Προερχόμαστε από δύο καλές εμφανίσεις με την Εσθονία στις οποίες πήραμε και το ζητούμενο που ήταν η παραμονή στην Κατηγορία. Τώρα, έχουμε να αντιμετωπίσουμε δύσκολους και έμπειρους αντιπάλους, απέναντι στους οποίους στοχεύουμε να παρουσιάσουμε ακόμη πιο βελτιωμένη εικόνα, διεκδικώντας το αποτέλεσμα».

Σημείωσε επίσης ότι «uέλω να συγχαρώ τους ποδοσφαιριστές μας για την προσπάθεια που καταβάλλουν καθημερινά στις προπονήσεις σε δύσκολες συνθήκες. Εύχομαι αυτή η εικόνα που βγάζουν καθημερινά, να φέρει και το επιθυμητό αποτέλεσμα απέναντι στο Κόσοβο. Σε κάθε αγώνα στόχος μας είναι η νίκη και αυτό θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε. Όπως και με την Εσθονία, στην προσπάθεια που θα κάνουμε, θέλουμε να έχουμε την στήριξη των Κυπριών φιλάθλων».

Απαντώντας σε ερωτήσεις, ο κ. Κωστένογλου τόνισε πως το Κόσοβο διαθέτει μια πολύ ποιοτική ομάδα με ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται σε πολύ ψηλό επίπεδο, όμως, και η δική μας ομάδα έχει αξία και ποιότητα και μέσα από ομαδική προσπάθεια, θα διεκδικήσουμε τη νίκη.

Aπό την πελυρά του, ο Άλεξ Γκόγκιτς δήλωσε ότι «προερχόμαστε από καλές εμφανίσεις και θετικά αποτελέσματα με την Εσθονία και θέλουμε να το συνεχίσουμε αυτό. Κυρίως μέσα στην έδρα μας, στόχος μας είναι η νίκη σε όλους τους αγώνες. Ο αντίπαλος μας είναι δύσκολος και ποιοτικός, όμως και εμείς έχουμε καλή ομάδα και θα κυνηγήσουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Εύχομαι ο κόσμος να έρθει και να στηρίξει την προσπάθεια μας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Βγαίνει μπροστά ο Παπασταύρου-«Δυστυχώς δεν εξελίχθηκε όπως θέλαμε ο τελικός»
Η μπάλα στήνεται στη σέντρα-Αρχίζει το EURO U-17 στην Κύπρο
Η αναφορά του Κυβερνητικού Εκπροσώπου για τη νίκη της Πάφου-«Η χαρά μας είναι εμφανής»
Έγινε χαμός στην Πάφο για το κύπελλο-Πανηγύρισαν με την ψυχή τους (pics)
Έτσι έγραψε ιστορία η Πάφος-Κέρδισε το πρώτο της τρόπαιο και εξασφάλισε ευρωπαϊκό εισιτήριο
Καρσέδο: Είμαι περήφανος για την ομάδα, πανευτυχής για αυτό που καταφέραμε
BINTEO: Η στιγμή που οι παίκτες της Πάφου σηκώνουν το τρόπαιο στον ουρανό
Το μήνυμα Ντουμπόφ μετά την κατάκτηση του κυπέλλου-«Είναι μόνο η αρχή, ονειρευόμαστε και πρωτάθλημα»
Τρελά πανηγύρια από τους ποδοσφαιριστές της Πάφου-Σήκωσαν ψηλά τους Ντούμποφ και Καρσέδο (pics)
Το σχόλιο Χριστοδουλίδη μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου από την Πάφο-Ποιους ξεχώρισε