Στο εδώλιο ο 22χρονος που παραδέχθηκε τρεις βιασμούς στην Αγία Νάπα

Σε δίκη ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου Λάρνακας-Αμμοχώστου που θα συνεδριάσει στις 29 Ιουνίου, παραπέμφθηκε σήμερα νεαρός ηλικίας 22 ετών ο οποίος φέρεται να παραδέχθηκε τρεις βιασμούς γυναικών στην ελεύθερη επαρχία Αμμοχώστου.  

Σήμερα έληγε το διάταγμα προσωποκράτησης του 22χρονου και η Αστυνομία τον οδήγησε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου, το οποίο τον παρέπεμψε για δίκη ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου Λάρνακας – Αμμοχώστου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Παραδέχθηκε πως βίασε τρεις γυναίκες 22χρονος στην Αγία Νάπα-Ο τρόπος δράσης του

Τα αδικήματα που αντιμετωπίζει ο 22χρονος αφορούν αρπαγή ή απαγωγή με σκοπό να υποβληθεί πρόσωπο σε σεξουαλική κακοποίηση, απαγωγή, βιασμός, σεξουαλική κακοποίηση δια διείσδυσης και άσεμνη επίθεση εναντίον γυναίκας.

Υπενθυμίζεται ότι την περίοδο μεταξύ 18 Απριλίου και μέσα Μαΐου, η Αστυνομία στην ελεύθερη επαρχία Αμμοχώστου δέχθηκε τρεις καταγγελίες από τουρίστριες που διέμεναν στην Αγία Νάπα, ότι άγνωστο πρόσωπο τις βίασε.

Η Αστυνομία εξασφάλισε από τα κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης οπτικά πλάνα και μία από τις παραπονούμενες φέρεται να αναγνώρισε τον 22χρονο ως το άτομο που κατήγγειλε για τον βιασμό της.

Πολίτης φέρεται να αναγνώρισε το πρόσωπο από φωτογραφία και έδωσε πληροφορίες για τον χώρο διαμονής του.

Ο ύποπτος συνελήφθη τη Δευτέρα 23 Μαΐου και τέθηκε υπό κράτηση. Ανακρινόμενος φέρεται να παραδέχθηκε στην Αστυνομία τους τρεις βιασμούς των επισκεπτριών που υπέβαλαν καταγγελία.

Ο νεαρός οδηγήθηκε την Τρίτη 24 Μαΐου ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου το οποίο εξέδωσε εναντίον του διάταγμα κράτησης για οκτώ ημέρες.

Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Αμμοχώστου.

Πηγή: ΚΥΠΕ 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Δειτε Επισης

«Το παιχνίδι του είναι σχεδόν τέλειο! Το ίδιο και η συμπεριφορά του εντός κι εκτός γηπέδου»
«Αισθάνθηκα ότι η Άρσεναλ είναι το σωστό κλαμπ για εμένα, ανυπομονώ να σκοράρω με αυτή τη φανέλα»
Φουλάρει για Σεβαλιέ η Παρί-Στην έξοδο ο Ντοναρούμα που γυάλισε στο Μάντσεστερ
FIFPro κατά FIFA και Ινφαντίνο-«Θέτει σε κίνδυνο την υγεία των ποδοσφαιριστών, όχι σε… αυτοκράτορες»
Αυτές είναι οι 10 πιο ακριβές μεταγραφές του καλοκαιριού-Πρωτιά για τη Λίβερπουλ
Κουλιτσένκο από... χαλκό στη Γερμανία-Κατέκτησε την τρίτη θέση στο άλμα εις ύψος
Αναμονή τέλος... O Γκιόκερες ντύθηκε “Κανονιέρης”
Αυτό είναι το χρυσό συμβόλαιο του Γάλλου σούπερ σταρ με τον Ολυμπιακό
Από το σπίτι των Αγγελόπουλων στη Μύκονο μέχρι το νέο ΣΕΦ για πάντα ερυθρόλευκος
Ολυμπιακός για Φουρνιέ: «Σπίτι είναι εκεί που βρίσκεται η καρδιά σου»