«Πόρτα» του Μπέιλ στην Χετάφε

Η Χετάφε έκανε μεγάλα... όνειρα για να κρατήσει στη Μαδρίτη για λογαριασμό της τον Γκάρεθ Μπέιλ, λίγο μετά την αποχώρησή του απ’ τη Ρεάλ.  

Αναζητούσε επί εβδομάδες έξτρα οικονομικούς πόρους για να καλύψει τις υψηλότατες αποδοχές του, έκανε ραντεβού με τον ατζέντη του Ουαλού άσου, όμως ο ίδιος φρόντισε με δύο... λόγια να «τελειώσει» μια και καλή το όλο θέμα.

Σε δηλώσεις που έκανε ο Μπέιλ στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αυριανού (Σάββατο 11/6) αγώνα με το Βέλγιο για την 3η αγωνιστική της League A του Nations League, ήταν απόλυτα ξεκάθαρος. 

«Δεν πρόκειται να πάω να παίξω στην Χετάφε, αυτό είναι σίγουρο» τόνισε ο 32χρονος και πρόσθεσε πως: «Οπουδήποτε πάω θα είναι μία νίκη για όλους επειδή θα δώσω παιχνίδια πριν από την έναρξη της τελικής φάσης του Μουντιάλ».

Πηγή: sdna

Δειτε Επισης

Η Κρουζ Αζούλ απέρριψε πρόταση της Σάρλοτ για τον Γιακουμάκη
Η συγκινητική κίνηση της Λίβερπουλ στη μνήμη του Ντιόγκο Ζότα
Δεν εγκαταλείπει για Ντίας η Μπάγερν-Συνεχίζει τις επαφές με τον ίδιο και τη Λίβερπουλ
Δεν κρατιέται για Άρσεναλ ο Γκιόκερες-Πούλησε ήδη το σπίτι του στη Λισαβόνα
H Σαουδική Αραβία ετοιμάζει εξωφρενική πρόταση για τον Βινίσιους
Η Νάπολι ανακοίνωσε τη μεταγραφή του Νόα Λανγκ
Η Μπαρτσελόνα θα διαφημίζει τη ΛΔ του Κονγκό για 44 εκατ. ευρώ
Ανοίγει ο δρόμος για ακόμα περισσότερους ξένους στο πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας
Αποχώρησε από την Αλ-Καντισίγια o Ομπαμεγιάνγκ
H Λίβερπουλ συμφώνησε με Εκιτικέ, μένει το deal με την Φρανφούρτη