Προσπάθησε να διαφύγει μετά από έφοδο της ΥΚΑΝ σε οικία-Πέταξε 30 συσκευασίες με κοκαΐνη

Μέλη της Υπηρεσίας Καταπολέμησης Ναρκωτικών (Κλιμάκιο Λάρνακας), προχώρησαν χθες στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης κατοχής ναρκωτικών στη σύλληψη δύο νεαρών προσώπων.

Της σύλληψής τους, προηγήθηκε έρευνα χθες στο απόγευμα σε υποστατικό που βρίσκεται στην επαρχία Λάρνακας.

Κατά την είσοδο των μελών της Αστυνομίας στο υπό αναφορά υποστατικό, νεαρό πρόσωπο ηλικίας 26 ετών, τράπηκε σε φυγή προσπαθώντας να διαφύγει, αλλά έγινε κατορθωτή η ανακοπή του σε κοντινή απόσταση.

Ο 26χρονος κατά τη φυγή του, έριξε στο έδαφος ένα τεμάχιο από νάιλον σακούλι, το οποίο περιείχε 31 συσκευασίες που περιείχαν 20 περίπου γραμμάρια άσπρης σκόνης που πιστεύεται ότι είναι κοκαΐνη.

Επίσης, έγινε έλεγχος και σε δεύτερο νεαρό πρόσωπο που βρισκόταν στο υποστατικό, ηλικίας 21 ετών, στην κατοχή του οποίου ανευρέθηκαν 17 περίπου γραμμάρια κάνναβης.

Και τα δύο πρόσωπα συνελήφθησαν για αυτόφωρα αδικήματα και τέθηκαν υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Η ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Λάρνακας) συνεχίζει τις εξετάσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Μοτοσικλετιστής συγκρούστηκε με όχημα και σύρθηκε στην άσφαλτο-Εγκαύματα στο 40% του σώματός του

Δειτε Επισης

Ο Ολυμπιακός πληρώνει το buy-out για Γουόρντ και τον παίρνει στην Αθήνα
Συλλυπητήριο μήνυμα ΑΠΟΕΛ στον ΥΠΕΣ για το θάνατο του πατέρα του-«Εξέχουσα ιατρική προσωπικότητα»
«O ΠΑΟΚ πίεσε πολύ για τον Ντούντα»
Αυτό είναι το χρυσό συμβόλαιο του Τι Τζέι Σορτς με τον Παναθηναϊκό
Ανέλυσαν το πλάνο τους οι Βραζιλιάνοι επενδυτές-«Θα γίνουν πέντε μετεγγραφές για να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα»
Το μεταγραφικό πλάνο του Απόλλωνα μετά τη βόμβα με Γκάρι Ροντρίγκες-«Έγινε οικονομική υπέρβαση»
Έδεσε με νέο συμβόλαιο τον Λιούις-Σκέλι η Άρσεναλ
Θέλει δεύτερο Χάμπο για τον άξονα η Ντιναμό Βουκουρεστίου
Πόσους θα χωράει και πόσοι θα μπορέσουν να δουν το πρώτο παιχνίδι της Μπαρτσελόνα
Η Φενέρ διέλυσε την Μπεσίκτας κι έκανε το triple-crown