Βγαίνει μπροστά και ρίχνει καρφιά το προσωπικό των Φυλακών-«Το έργο της ενοχλεί»

Στο πλευρό της Άννας Αριστοτέλους τάσσεται το κλαδικό συμβούλιο του προσωπικού του Τμήματος Φυλακών, της ΠΑΣΥΔΥ, για το σκάνδαλο διαφθοράς που αποκαλύφθηκε και αφορά ανώτατο αξιωματικό της Αστυνομίας, ο οποίος προσπάθησε να λάβει, μέσω βαρυποινίτη, βίντεο με προσωπικές στιγμές της διευθύντριας των Κεντρικών Φυλακών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Σκάνδαλο βόμβα με στέλεχος Αστυνομίας-Συνωμοτούσε με βαρυποινίτη για εξόντωση Αριστοτέλους

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε, το συμβούλιο, εκφράζει την ανησυχία και τον αποτροπιασμό του, για τα όσα αποκαλύφθηκαν, αφού όπως τονίζει, είχαν στόχο «σε παράνομη τηλεφωνική συνεργασία με κατάδικο την διαπόμπευση και αμαυρωση-ακύρωση του έργου που επιτελεί η κα Αριστοτέλους σε συνεργασία με το προσωπικό».

Όπως τονίζει, «ο κλάδος προσωπικού της ΠΑΣΥΔΥ εκφράζει την πλήρη στήριξη του στην κα Άννα Αριστοτέλους και απαιτεί την πλήρη διερεύνηση των καταγγελιών στις οποίες προέβηκε», ενώ επισημαίνει πως «το έργο το οποίο ανέλαβε και έφερε εις πέρας με πλήρη επιτυχία, κάποιους ενοχλεί!»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: «Βγαίνει στις τηλεοράσεις, μιλά για πάταξη εγκλήματος, αλλά συνδράμει σε αυτό»

Επισημαίνει ακόμα πως «δεν θα επιστρέψουμε σε προηγούμενες παρωχημένες εποχές! Ο κλάδος στηρίζει και συστρατεύεται με την διευθύντρια του και απαιτεί την πλήρη διερεύνηση των καταγγελιών»!

Καταλήγοντας, το συμβούλιο τονίζει ότι «σήμερα είναι η Διευθύντρια. Αύριο ίσως εμείς! Αυτό δεν θα το επιτρέψουμε! Θα επανέλθουμε ανάλογα με τις εξελίξεις».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Η Φενέρ διέλυσε την Μπεσίκτας κι έκανε το triple-crown
Αυτό είναι το deal που έκανε η ΑΕΚ για τον Ρέλβας και αυτά δίνει στην Μπενφίκα για τον Γιούρασεκ
Kλείνει Κουζέλογλου o Παναθηναϊκός AKTOR
Η Φενέρμπαχτσε αποχαιρέτησε τον Γκούντουριτς-«Σε ευχαριστούμε για όλα»
Ισοπαλία σαν νίκη για τη Φλουμινένσε που προκρίθηκε στους «16» του Παγκοσμίου Κυπέλλου
Αυτές είναι οι δέκα ομάδες που έχουν προκριθεί στους 16 στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
H Ρεάλ σκούπισε τη Βαλένθια και στέφθηκε πρωταθλήτρια
O Oλυμπιακός έκτισε ποδοσφαιρική περιουσία πάνω από 100.000.000 ευρώ με επτά επενδύσεις
Απίστευτη ανατροπή με Μίτσιτς-Ενεργοποιήθηκε η τρίτη σεζόν του συμβολαίου του
Απέσυρε ενδιαφέρον από την κούρσα για την προεδρία της ΚΟΠ ο Σαββίδης-«Το σύστημα επέλεξε ξανά τον εαυτό του»