Μαφιόζικη εκτέλεση 38χρονου ιδιοκτήτη πρατηρίου στην Αθήνα-Εντοπίστηκε καμένο βαν

Ενέδρα θανάτου έστησαν άγνωστοι το πρωί σε ιδιοκτήτη βενζινάδικου στη Λεωφόρο Μαραθώνος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, άγνωστοι μέχρι στιγμής δράστες, πυροβόλησαν και σκότωσαν επιτόπου τον 38χρονο ιδιοκτήτη πρατηρίου καυσίμων που βρίσκεται στη Λεωφόρο Μαραθώνος 90 στο ύψος του Γέρακα.

Βίντεο λίγα λεπτά μετά τη φονική επίθεση:

Ο ιδιοκτήτης του πρατηρίου καυσίμων έφτασε με το όχημα του, μία BMW αλεξίσφαιρη και την ώρα που πάρκαρε μπροστά από το κατάστημα και βγήκε έξω από το όχημα ένα άλλο αυτοκίνητο λευκό στο οποίο επέβαιναν τέσσερα άτομα, τον πλησίασε και τον πυροβόλησαν με καλάσνικοφ με αποτέλεσμα ο 38χρονος να τραυματιστεί θανάσιμα.

Λίγο μετά την επίθεση, στην οδό Μάνου Κατράκη στην Παλλήνη, εντοπίστηκε ένα καμμένο βαν, το οποίο οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι είναι αυτό με το οποίο διέφυγαν οι δράστες.

 Στο παρελθόν, άγνωστοι είχαν πετάξει χειροβομβίδα στο ίδιο βενζινάδικο.  Σύμφωνα με πληροφορίες το θύμα φέρεται να είχε απασχολήσει παλιότερα το τμήμα εκβιαστών της Αστυνομίας.

 

  

 

Δειτε Επισης

Η Φενέρ διέλυσε την Μπεσίκτας κι έκανε το triple-crown
Αυτό είναι το deal που έκανε η ΑΕΚ για τον Ρέλβας και αυτά δίνει στην Μπενφίκα για τον Γιούρασεκ
Kλείνει Κουζέλογλου o Παναθηναϊκός AKTOR
Η Φενέρμπαχτσε αποχαιρέτησε τον Γκούντουριτς-«Σε ευχαριστούμε για όλα»
Ισοπαλία σαν νίκη για τη Φλουμινένσε που προκρίθηκε στους «16» του Παγκοσμίου Κυπέλλου
Αυτές είναι οι δέκα ομάδες που έχουν προκριθεί στους 16 στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
H Ρεάλ σκούπισε τη Βαλένθια και στέφθηκε πρωταθλήτρια
O Oλυμπιακός έκτισε ποδοσφαιρική περιουσία πάνω από 100.000.000 ευρώ με επτά επενδύσεις
Απίστευτη ανατροπή με Μίτσιτς-Ενεργοποιήθηκε η τρίτη σεζόν του συμβολαίου του
Απέσυρε ενδιαφέρον από την κούρσα για την προεδρία της ΚΟΠ ο Σαββίδης-«Το σύστημα επέλεξε ξανά τον εαυτό του»