Νέα ομάδα στο κόλπο για την απόκτηση του Μπεργκ

Για ενδιαφέρον για τον Χένινγκ Μπεργκ από την Πολωνία κάνουν λόγο τα Μέσα της χώρας, την ίδια ώρα που ο 52χρονος τεχνικός βρίσκεται μια ανάσα από την Πάφο.

Συγκεκριμένα, δημοσίευμα αναφέρει πως ο Νορβηγός τεχνικός βρίσκεται στη λίστα της Λεχ Πόζναν, ώστε να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Την ίδια ώρα, από την πλευρά της Πάφου δεν επιβεβαιώνουν, αλλά ούτε διαψεύδουν το ενδιαφέρον για τον Μπεργκ, ωστόσο πληροφορίες θέλουν τον πρώην τεχνικό της Ομόνοιας να είναι όλο και πιο κοντά από την έλευση του στην παφιακή ομάδα.  

Επιπρόσθετα, στην ομάδα της Πάφου πιστεύουν ακράδαντα πως με τον Χένινγκ Μπεργκ στον πάγκο θα μπορούν να υλοποιήσουν τους στόχους τους στη νέα σεζόν.

Ήδη οι ιθύνοντες των γαλάζιων της Πάφου, έθεσαν από τώρα ψηλά τον πήχη, ώστε με τη καινούργια σεζόν να παρουσιαστούν πιο σοβαροί και συγκεντρωμένοι, με στόχο την έξοδο στην Ευρώπη.

Η Πάφος απέδειξε τα τελευταία χρόνια πως διαθέτει ένα πολύ καλό σύνολο με αξιόλογους παίκτες και θα επιδιώξει με τη νέα σεζόν να κάνει το κάτι παραπάνω.

Πλέον, τα επόμενα εικοσιτετράωρα αναμένεται να ξεκαθαρίσει το σκηνικό για τη νέα ομάδα του 52χρονου προπονητή. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Κοντά στην επιστροφή του στους κυπριακούς πάγκους ο Μπεργκ

Δειτε Επισης

Επίσημη καταγγελία από την Ομόνοια για την «εισβολή» στην μπουτίκ της
ΒΙΝΤΕΟ: Η στιγμή που μέλη της Θύρας 9 παίρνουν με το «έτσι θέλω» εισιτήρια-«Τρομοκράτησαν το προσωπικό»
Κλήση για προπονήσεις Εθνικής Κορασίδων Κ-17
Τρίτη του Πάσχα η συνέχεια στον Α' όμιλο για τη Cyprus League by Stoiximan
Έπονται εξελίξεις για το γήπεδο στην Πάφο Fc-«Είμαστε κοντά σε λύση»
Δεύτερη σερί νίκη για τις Apollon Ladies στο League Cup, θέση στον τελικό
Διπλή ποινή για τον ΑΠΟΕΛ και πρόστιμο στον Γιάννη Αναστασίου
Στο γήπεδο του Μάκη Κεραυνού η μπάλα για τα χρέη των ομάδων στο Τμήμα Φορολογίας
Σε τρείς μήνες αναμένεται το πόρισμα για Ομόνοια 29Μ–ΑΕΛ και Καρμιώτισσα–Ανόρθωση
Σαρφό: Νιώθω περήφανος κάθε φορά που φοράω τη φανέλα του ΑΠΟΕΛ