Το αντίο του ΚΟΑ στον Ντίνο Μιχαηλίδη-«Τεράστια απώλεια»

Tο δικό του αντίο στον Ντίνο Μιχαηλίδη, έστειλε ο Κυπριακός Οργανισμός Αθλητισμού, μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε και με την οποία εκφράζει τα ειλικρινή συλλυπητήρια του, στους οικείους του. 

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε, αναφέρει πως «με μεγάλη θλίψη πληροφορηθήκαμε το θάνατο του πρώην Προέδρου της ΚΟΕ Ντίνου Μιχαηλίδη σε ηλικία 79 ετών. Μια τεράστια απώλεια για τον αθλητισμό μας που γίνεται φτωχότερος».

Σημειώνει ότι «ο Πρόεδρος, ο Αντιπρόεδρος, τα μέλη του ΔΣ ΚΟΑ, η Γενική Διευθύντρια του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού και το προσωπικό του Οργανισμού εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του Ντίνου Μιχαηλίδη».

Όπως αναφέρει, «μια ζωή αφιερωμένη στον αθλητισμό... Η προσφορά του Ντίνου Μιχαηλίδη στον αθλητισμό υπήρξε πολυδιάστατη! Ασχολήθηκε με τον κλασικό αθλητισμό από μικρός και υπήρξε πανελληνιονίκης και βαλκανιονίκης, ενώ ασχολήθηκε και με την  καλαθόσφαιρα. Ως προπονητής δραστηριοποιήθηκε στο στίβο και στην καλαθόσφαιρα, και ως γυμναστής στο ποδόσφαιρο στον ΑΠΟΕΛ και την Εθνική Κύπρου». 

Καταλήγοντας, τονίζει πως «υπήρξε μέλος του ΔΣ του ΚΟΑ από το 1988 ως το 1991, ενώ ίδρυσε το ΕΣΥΑΑ, το οποίο υπηρέτησε με μεγάλη επιτυχία. Παράλληλα έλαβε υψηλές διακρίσεις και στην Κύπρο και στο εξωτερικό με αποκορύφωμα το αριστείο του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού (το 1980), το οποίο αποτελεί την ανώτερη τιμητική διάκριση. Επίσης από το 1987 μέχρι το 2020 υπήρξε μέλος της τεχνικής επιτροπής των Μεσογειακών Αγώνων. Ανέλαβε ως τεχνικός διευθυντής της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής και μετά ως Πρόεδρος της ΚΟΕ από το 2016 ως το 2020». 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Έγραψε ιστορία η Γέλενα Τοντόροβιτς, ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Φορταλέσα στα 31 της χρόνια
Η Ιονέσκου κέρδισε ξανά τον διαγωνισμό τριπόντων του WNBA
Συγκλονίζουν τα λόγια του Πολονάρα για τη λευχαιμία-«Άρχισα να σκέφτομαι "γιατί εγώ; Τι έχω κάνει λάθος;"»
Χάλκινη στα 100μ. στο ευρωπαϊκό Κ23 στο Μπέργκεν η Πολυνίκη Εμμανουηλίδου
Ιστορικό πρώτο Ντάιαμοντ Λιγκ για την Ελένα Κουλιτσένκο το Σάββατο
Νεκρός ο Φέλιξ Μπαουμγκάρτνερ που είχε κάνει ελεύθερη πτώση από τη στρατόσφαιρα-Πέθανε μετά από ατύχημα με paraglide
Αναχωρεί τη αποστολή της ΚΟΕ για το Ευρωπαϊκό Ολυμπιακό Φεστιβάλ Νέων
ΒΙΝΤΕΟ: Ένταση σε αγώνα στο Μπάσταντ μεταξύ Καραμπέλι-Γκαρίν-«Θα τα πούμε έξω, να δούμε αν έχεις τα κότσια»
Προπονητής Νάγκετς για Βαλαντσιούνας: «Σούπερ ευλογημένοι και ενθουσιασμένοι που τον έχουμε»
Χάλκινο μετάλλιο για τον Παύλο Κοντίδη στο Grand Slam του Λος Άντζελες