LIVE: Διασταυρώνουν τα ξίφη τους Κύπρος και Ελλάδα για το Nations League
20:27 - 09 Ιουνίου 2022

Δύσκολη εκτός έδρας αποστολή για την Εθνική μας ομάδα των Ανδρών, αφού αντιμετωπίζει στις 21:45 εκτός έδρας την Ελλάδα. Ο αγώνας είναι για την 3η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Γ' Κατηγορίας του Nations League.
Απέναντι στην πρωτοπόρο ομάδα του ομίλου, η Κύπρος θα προσπαθήσει να έχει βαθμολογικό όφελος στο Πανθεσσαλικο στάδιο του Βόλου, το οποίο αναμένεται απόψε να φιλοξενήσει 15.000 θεατές.
Η προετοιμασία της Εθνικής μας ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης με προπόνηση στο Στάδιο που θα διεξαχθεί ο σημερινός αγώνας.
-Με το καλημέρα της αναμέτρησης η Ελλάδα πήρε κεφάλι στο σκορ στο 8' με τον Μπακασέτα να κάνει το 1-0.
-Η Ελλάδα που πιέζει ψηλά εκμεταλλεύτηκε ένα λάθος της άμυνας της Κύπρου, ο Μπακασέτας πήρε τη μπάλα, πέρασε τον τερματοφύλακα, έκανε το γύρισμα και ο Παυλίδης σε κενή εστία έκανε το 2-0 στο 21'.
-Ο Λημνιός έκανε πολύ καλό κοντρόλ, απέφυγε τον Ιωάννου και με εξαιρετικό σουτ νίκησε τον Μιχαήλ για το 3-0 στο 48'.
Οι ενδεκάδες των δυο ομάδων:
Eλλάδα (Γκουστάβο Πογιέτ): Βλαχοδήμος, Μπάλντοκ, Μαυροπάνος, Χατζηδιάκος, Τσιμίκας, Μπακασέτας, Σιώπης, Μάνταλος, Λημνιός, Δουβίκας, Παυλίδης.
Κύπρος (Νίκος Κωστένογλου): Μιχαήλ, Κατελάρης, Γκόγκιτς, Κορρέα, Πίττας, Αρτυματάς, Χάμπος Κυριάκου, Ιωάννου, Λοΐζου, Παπουλής, Πιέρος Σωτηρίου.