Απίστευτο κράξιμο στον Σέρτζιο Πέρεζ από το αφεντικό της Red Bull

Δώδεκα αγώνες στη σεζόν, είναι αρκετοί για να βγουν συμπεράσματα για την δυναμικότητα ομάδων και οδηγών. Ο Σέρτζιο Πέρεζ είναι τρίτος στην κατάταξη οδηγών με 163 βαθμούς, επτά λιγότερους από τον Σαρλ Λεκλέρ της Ferrari, ωστόσο στην Red Bull φαίνεται πως δεν είναι ευχαριστημένοι από την απόδοσή του. Το αφεντικό της ομάδας, ο εκκεντρικός και συχνά απότομος Χέλμουτ Μάρκο μίλησε για τον Μεξικανό μετά από την αποτυχία του να μπει στο Q3 των κατατακτηρίων στη Βουδαπέστη και τα λόγια του προκάλεσαν αίσθηση.

"Οι καλοκαιρινές διακοπές δεν έχουν έρθει ακόμη, όμως ο Σέρτζιο φαίνεται πως έχει ήδη βγει σε διακοπές. Έχει μείνει πολύ μακριά από τον Μαξ Φερστάπεν, δεν γίνεται να βρίσκεσαι ένα δευτερόλεπτο πίσω από τον teammate σου σε διαδικασία κατατακτηρίων. Αν δυσκολεύεσαι σε όλες τις ελεύθερες δοκιμές, δεν μπορείς να ακολουθήσεις. Είδαμε ότι συνέβη και πέρυσι αυτό, οπότε πρέπει να επιστρέψει, πρέπει να καθίσουμε όλοι μαζί και να το συζητήσουμε. Από εδώ και πέρα πρέπει να μείνει στο ίδιο σετ-απ με εκείνο του Φερστάπεν και να τον ακολουθεί από την πρώτη διαδικασία" ήταν τα λόγια του Μάρκο.

Για την ιστορία, η Red Bull προηγείται με 396 βαθμούς στην κατάταξη των κατασκευαστών, με την Ferrari να ακολουθεί στους 314 και την όλο και πιο βελτιωμένη Mercedes στους 270. Μένουν 10 αγώνες για το τέλος του πρωταθλήματος, ο κυριακάτικος στην πίστα Ουγκαρόρινγκ της Βουδαπέστης και εννέα ακόμη σε Βέλγιο, Ολλανδία, Ιταλία, Σιγκαπούρη, Ιαπωνία, ΗΠΑ, Μεξικό, Βραζιλία και Άμπου Ντάμπι.

Πηγή: sport24.gr

Δειτε Επισης

Η Ιντιάνα ισοπέδωσε το Κλίβελαντ και έκανε το 3-1 στην σειρά
Νεκρός σε τροχαίο 17χρονος αθλητής της Μονακό
Παρνασσός και Sabbianco Ανόρθωση διεκδικούν το κύπελλο χειροσφαίρισης
Αρης: Πέθανε ο Ντράγκαν Λάμποβιτς
«Δεν τελείωσε η σεζόν για μένα» ούρλιαζε ο Λεσόρ
ΑΕΚ-Μάλαγα: Με όπλο την έδρα για την πρόκριση στον τελικό του BCL η Ένωση
Στο Qingdao για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ο Παύλος Κοντίδης
BCL: Ώρα Final-4 για την ΑΕΚ κόντρα στην πανίσχυρη Μάλαγα στην «καυτή» Sunel Arena
Πρωτάθλημα και άνοδος στη Basket League για την Μύκονο, 86-76 τη Μεγαρίδα
Ολυμπιονίκης του ράγκμπι έχασε τη ζωή του όταν το αυτοκίνητο του παρασύρθηκε από τρένο