Σήκωσε το γάντι ο Απόλλωνας, απαντά στο ΑΠΟΕΛ-«Πού ήταν εξαφανισμένος

Σήκωσε το γάντι και απάντησε στον Νεκτάριο Πετεβίνο, ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα, αναφορικά με την τοποθέτηση του εκπροσώπου των γαλαζοκιτρίνων, ο οποίος κάλεσε τον Απόλλωνα να εξηγήσει για τα περί του «πιο τίμιου πρωταθλήματος».  

Σε έντονο ύφος, ο Φανούριος Κωνσταντίνου, ανέφερε πως «ο Νεκτάριος ήταν εξαφανισμένος εδώ και αρκετό καιρό», προσθέτοντας πως «δεν έχει δικαίωμα να πιάνει τον Απόλλωνα στο στόμα του, όπως ούτε κι εγώ έχω τέτοιο δικαίωμα να πιάνω τον ΑΠΟΕΛ στο στόμα μου».

Όπως ανέφερε ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα, «δεν θα μας υποδείξει πως θα κινούμαστε επικοινωνιακά, όπως εμείς δεν υποδείξαμε σεβόμενοι την ιστορία του ΑΠΟΕΛ. Από το πουθενά εμφανίστηκε για να επιτεθεί στον Απόλλωνα. Ήταν ένα πρωτάθλημα που έπαιξαν όλοι με όλους μέχρι την τελευταία αγωνιστική».

Τέλος, ο Φανούριος ανέφερε πως «εννοείται ότι ο ΑΠΟΕΛ είναι η μεγαλύτερη ομάδα στην Κύπρο με τα όσα έχει πετύχει. Ο Απόλλων είναι υγιής ομάδα, μία επίσης μεγάλη ομάδα και ναι δεν πετύχαμε όσα πέτυχε ο ΑΠΟΕΛ, αλλά πάντοτε έχουμε μέλημα την οικονομική υγεία της εταιρείας».

Νωρίτερα, ο Νεκτάριος Πετεβίνος ανέφερε πως «ο Απόλλων πήρε το πρωτάθλημα και είπε ότι έχουμε κερδίσει το πιο τίμιο πρωτάθλημα. Δεν βρέθηκε κανένας να ρωτήσει γι’ αυτό το πράγμα. Προκύπτουν πολλά ερωτήματα γι’ αυτή την τοποθέτηση. Εννοεί το πιο τίμιο από τα τέσσερα που κατέκτησε ή από τα 83 που διεξήχθησαν; Από αυτά τα 83, ο ΑΠΟΕΛ κατέκτησε τα 26, δηλαδή το 1/3. Πρέπει να επιδεικνύεται ο ανάλογος σεβασμός σε κάθε ομάδα. Ας μας απαντήσουν τι εννοούν».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Στην αντεπίθεση ο ΑΠΟΕΛ-«Δεχόμαστε πόλεμο… Τι εννοούν το πιο τίμιο πρωτάθλημα;» 

 

Δειτε Επισης

Conference League-ΑΕΚ: Χωρίς Ελίασον η λίστα για τα ματς με τη Χάποελ Μπερ Σεβά
Η επίσημη θέση της Πάφου για τον Νταβίντ Λουίζ
Ολοκληρώνεται σύντομα το νέο προπονητικό κέντρο της ΑΕΛ
«Ξεπεράσαμε τα 3500 εισιτήρια διαρκείας, είμαστε σε αναμονή της απόφασης για το εμπάργκο»
Ανακοίνωσε τον 21χρονο αμυντικό Πεδράο η Πάφος
Εξετάζει την περίπτωση Άβιλα για το δεξί άκρο της άμυνας ο ΑΠΟΕΛ
Οι πιθανοί αντίπαλοι της ΑΕΚ στον τρίτο προκριματικό-Ανάμεσα τους και ο ΠΑΟΚ
Ανακοινώθηκε από τη νέα του ομάδα ο Αϊτόρ
Σφράγισε την πρόκριση στο Βελιγράδι η ΑΕΚ-Πρόκριση στα πέναλτι με τρομερό Αλομέροβιτς
Για μάχη ανάμεσα σε Άρη και Ομόνοια για τον Κακουλή κάνουν λόγο στη Σουηδία