Σήκωσε το γάντι ο Απόλλωνας, απαντά στο ΑΠΟΕΛ-«Πού ήταν εξαφανισμένος

Σήκωσε το γάντι και απάντησε στον Νεκτάριο Πετεβίνο, ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα, αναφορικά με την τοποθέτηση του εκπροσώπου των γαλαζοκιτρίνων, ο οποίος κάλεσε τον Απόλλωνα να εξηγήσει για τα περί του «πιο τίμιου πρωταθλήματος».  

Σε έντονο ύφος, ο Φανούριος Κωνσταντίνου, ανέφερε πως «ο Νεκτάριος ήταν εξαφανισμένος εδώ και αρκετό καιρό», προσθέτοντας πως «δεν έχει δικαίωμα να πιάνει τον Απόλλωνα στο στόμα του, όπως ούτε κι εγώ έχω τέτοιο δικαίωμα να πιάνω τον ΑΠΟΕΛ στο στόμα μου».

Όπως ανέφερε ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα, «δεν θα μας υποδείξει πως θα κινούμαστε επικοινωνιακά, όπως εμείς δεν υποδείξαμε σεβόμενοι την ιστορία του ΑΠΟΕΛ. Από το πουθενά εμφανίστηκε για να επιτεθεί στον Απόλλωνα. Ήταν ένα πρωτάθλημα που έπαιξαν όλοι με όλους μέχρι την τελευταία αγωνιστική».

Τέλος, ο Φανούριος ανέφερε πως «εννοείται ότι ο ΑΠΟΕΛ είναι η μεγαλύτερη ομάδα στην Κύπρο με τα όσα έχει πετύχει. Ο Απόλλων είναι υγιής ομάδα, μία επίσης μεγάλη ομάδα και ναι δεν πετύχαμε όσα πέτυχε ο ΑΠΟΕΛ, αλλά πάντοτε έχουμε μέλημα την οικονομική υγεία της εταιρείας».

Νωρίτερα, ο Νεκτάριος Πετεβίνος ανέφερε πως «ο Απόλλων πήρε το πρωτάθλημα και είπε ότι έχουμε κερδίσει το πιο τίμιο πρωτάθλημα. Δεν βρέθηκε κανένας να ρωτήσει γι’ αυτό το πράγμα. Προκύπτουν πολλά ερωτήματα γι’ αυτή την τοποθέτηση. Εννοεί το πιο τίμιο από τα τέσσερα που κατέκτησε ή από τα 83 που διεξήχθησαν; Από αυτά τα 83, ο ΑΠΟΕΛ κατέκτησε τα 26, δηλαδή το 1/3. Πρέπει να επιδεικνύεται ο ανάλογος σεβασμός σε κάθε ομάδα. Ας μας απαντήσουν τι εννοούν».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Στην αντεπίθεση ο ΑΠΟΕΛ-«Δεχόμαστε πόλεμο… Τι εννοούν το πιο τίμιο πρωτάθλημα;» 

 

Δειτε Επισης

Παρελθόν από τον Άρη ο Μπρόρσον
Μια εβδομάδα για την έναρξη της τελικής φάσης του EURO U17
Υπέγραψαν νέο συμβόλαιο Μεσσίνα και Ράντοϊτς
Πετρίδης: Έλεγαν ότι δεν παίρνουμε πρωτάθλημα με VAR, το πήραμε και ευτυχώς που το έφερε και η ΚΟΠ
Ψυχική Υγεία στον παιδικό αθλητισμό, δράσεις με ΚΟΠ, ΕΑΣ και Cyprus 3on3
«Η εικόνα των οπαδών του ΑΠΟΕΛ με τον Μιλίσεβιτς, είναι αυτή που θέλουμε να βλέπουμε στα γήπεδά μας»
Το πριμ που θα μοιράσει ο Πετρίδης στους παίκτες του ΑΠΟΕΛ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος
Οριστικά στους δυνατούς ο ΑΠΟΕΛ για την πρόκριση στ' αστέρια-Οι πιθανοί αντίπαλοι
BINTEO: Τα έσπασε στο πάρτι του ΑΠΟΕΛ με ζεϊμπέκικο ο Πετρίδης κάνοντας τούμπα
«ΑΠΟΕΛ ήσασταν πολύ τυχεροί, ΑΕΚ αξίζατε να κερδίσετε»