Όλο και πιο κοντά στην έξοδο ο Τσόρνιγκερ

Παρότι ο Απόλλωνας είχε μια καλή παρουσία, σε σχέση με το παιχνίδι στο Ισραήλ και κέρδισε την Μακάμπι Χάιφα, αυτό που βρίσκεται στο προσκήνιο τη δεδομένη στιγμή είναι το θέμα που προέκυψε με τον Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ.   

Με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, αυτό που φαίνεται να ισχύει είναι πως το γυαλί ανάμεσα στις δύο πλευρές ράγισε μετά τον αγώνα στο Ισραήλ, όπου ο Απόλλωνας παρουσιάστηκε κατώτερος των περιστάσεων και ηττήθηκε με το βαρύ 4-0.

Ο τεχνικός των πρωταθλητών αλλά και οι παίκτες του, μετά το τέλος του αγώνα δέχθηκαν έντονη κριτική από τον κόσμο.

Αυτό που φαίνεται να ενόχλησε τον Γερμανό τεχνικό ήταν η κριτική προς το πρόσωπο του, η οποία ο ίδιος θεωρεί ήταν κακοπροαίρετη, ωστόσο λόγω του αποτελέσματος και της εμφάνισης ήταν το λογικό να συμβεί κάτι τέτοιο. 

Παράλληλα, όπως έγινε γνωστό μετά τον πρώτο αγώνα με τη Μακάμπι, οι σχέσεις ανάμεσα στον Τσόρνιγκερ και ορισμένους ποδοσφαιριστές του φαίνεται να χάλασε. 

Επιπλέον, αυτό που δεν άρεσε στον Γερμανό τεχνικό είναι πως ο κόσμος του Απόλλωνα χρέωσε αποκλειστικά στον ίδιο τη βαριά ήττα από την Μακάμπι.

Συνεπώς, μετά από αυτά φαντάζει εξαιρετικά δύσκολο ο Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ να συνεχίσει να βρίσκεται στον πάγκο της λεμεσιανής ομάδας. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ 

Δειτε Επισης

Θλίψη στους πράσινους-Έφυγε από τη ζωή ο «Μιχαλάκης της ΟΜΟΝΟΙΑΣ»
Επίσημη καταγγελία από την Ομόνοια για την «εισβολή» στην μπουτίκ της
Ταξίδι 24 ωρών στο Λονδίνο πραγματοποίησε ο Πρόδρομος Πετρίδης
ΒΙΝΤΕΟ: Η στιγμή που μέλη της Θύρας 9 παίρνουν με το «έτσι θέλω» εισιτήρια-«Τρομοκράτησαν το προσωπικό»
Κλήση για προπονήσεις Εθνικής Κορασίδων Κ-17
Τρίτη του Πάσχα η συνέχεια στον Α' όμιλο για τη Cyprus League by Stoiximan
Έπονται εξελίξεις για το γήπεδο στην Πάφο Fc-«Είμαστε κοντά σε λύση»
Δεύτερη σερί νίκη για τις Apollon Ladies στο League Cup, θέση στον τελικό
Διπλή ποινή για τον ΑΠΟΕΛ και πρόστιμο στον Γιάννη Αναστασίου
Στο γήπεδο του Μάκη Κεραυνού η μπάλα για τα χρέη των ομάδων στο Τμήμα Φορολογίας