H τοποθέτηση του Λένον για το θέμα με Λοΐζου

Στα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ώρες με τον Λοΐζο Λοΐζου κλήθηκε να αναφερθεί ο προπονητής της Ομόνοιας, Νιλ Λένον.  

Σε συνέντευξη Τύπου ενόψει της αυριανής, αναμέτρησης κόντρα στη Γάνδη, για τα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ, ανέφερε πως ο 19χρονος άσος θα πρέπει να αποφασίσει τι θέλει να κάνει ο ίδιος και όταν θα είναι έτοιμος θα είναι στα πλάνα του.

«Υποστηρίζω τη δήλωση που έχει κάνει ο σύλλογος. Δεν είναι ακόμα έτοιμος ο Λοίζος. Πρέπει να αποφασίσει τι θέλει να κάνει ο ίδιος. Όταν θα είναι έτοιμος θα είναι στα πλάνα μας για το επόμενο παιχνίδι. Δεν επηρέασε η όλη κατάσταση την προετοιμασία μας για την ομάδα».

Σε ερώτηση εάν πέραν του Λανγκ και του Λοιζου υπάρχουν άλλα προβλήματα ο τεχνικός της Ομόνοιας είπε ότι «ο Λανγκ έχει οικογενειακό ζήτημα και ο Λοϊζου δεν είναι ακόμη fit».

Στη συνέχεια είπε για τη Γάνδη πως «είναι επιθετική ομάδα 3-4-3 σχηματισμό. Έχει πολύ καλούς μέσους. Έχει καλή ροή και ένταση. Έχει ευάλωτα σημεία όμως δεν θα τα αναλύσω τώρα. «Ναι η Γάνδη είναι σίγουρα πιο έτοιμη από εμάς. δεν θα προσεγγίσουμε τον αγώνα όπως παίζουμε στην έδρα μας ή στο κυπριακό πρωτάθλημα. Πρέπει να παίξουμε έξυπνα».».

Για τα πολλά παιχνίδια και το εάν θα γίνουν μεταγραφές ο Νιλ Λένον ανέφερε πως «είναι μέρος της επιτυχίας να πρέπει να δώσεις τόσα παιχνίδια. Ξεκινούν οι επίσημοι αγώνες. Πέρασα αυτές τις συνθήκες και στη Σέλτικ. Μπορεί να κάνουμε και 2-3 μετεγγραφές την τελευταία μέρα της μεταγραφικής, μπορεί και μια εβδομάδα πριν. Είμαι χαρούμενος με το ρόστερ. Η πίεση είναι φυσιολογική».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δειτε Επισης

Σπουδαία μεταγραφή για την Καρμιώτισσα-Ανακοίνωσε τον Στέφαν Σίμιτς
Ανακοινώθηκε από τη νέα του ομάδα ο Τζιωνής
Oι έδρες των ομάδων της δεύτερης κατηγορίας
Στην Κύπρο για τη μεταγραφή του στον Άρη ο Γκόλντσον, σύμφωνα με το Sky Sports
Η ενημέρωση της Ομόνοιας προς τον κόσμο της θα ταξιδέψει στη Γεωργία
Επίσημα στα γαλάζια ο Μπουαγκάρντ-Η ανακοίνωση του Απόλλωνα
Έδωσε επαγγελματικό συμβόλαιο σε Σοφοκλέους ο Απόλλωνας και τον παραχωρεί δανεικό
H αποτίμηση του ΑΠΟΕΛ για το ντεμπούτο Ελ Αραμπί και Μάιερ-Πώς προσεγγίζουν τον επαναληπτικό
Με την πλάτη στον τοίχο η ΑΕΚ, ψάχνει το ποδοσφαιρικό θαύμα στην Αρένα
Έχασε αλλά παρέμεινε ζωντανή η Πάφος στη Λιθουανία