LIVE: Δεύτερο γκολ και μεγάλο προβάδισμα για την Ομόνοια

Με την Γάνδη διασταυρώνει τα ξίφη της η Ομόνοια, για τα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ, με στόχο την πρόκρισή της στους ομίλους.

Οι πράσινοι, ψάχνουν ένα καλό αποτέλεσμα μέσα στο Βέλγιο, για να φέρουν τη μάχη για το εισιτήριο πρόκρισης στο σπίτι τους, την ερχόμενη Πέμπτη

Το προφίλ του αγώνα:

Η Ομόνοια κατάφερε μόλις στο 19ο λεπτό του αγώνα να ανοίξει το σκορ απέναντι στην Γάνδη με τον νεαρό Χαραλάμπους.

Ο νεαρός έπιασε το σουτ από το ύψος της περιοχής και νίκησε τον τερματοφύλακα της βελγικής ομάδας για το 0-1.

Στη συνέχεια η Ομόνοια προσπάθησε να βάλει άλλο ένα γκολ, ενώ η Γάνδη με την πάροδο του χρόνου άρχισε να ανεβαίνει και να δημιουργεί τις δικές τις ευκαιρίες για γκολ. Το τέλος του ημιχρόνου, βρήκε τους πράσινους να πηγαίνουν στα αποδυτήρια με το υπέρ τους αποτέλεσμα.

Στο δεύτερο μέρος, η Γάνδη μπήκε στο γήπεδο και έβαλε πίεση στην Ομόνοια για να ισοφαρίσει, όμως βρήκε απέναντί της έναν σπουδαίο Φαμπιάνο, ο οποίος σταμάτησε κάθε επίθεση των Βέλγων. 

Εκεί που η Γάνδη δεν το περίμενε, η Ομόνοια χτύπησε ξανά και έγραψε το 0-2, με τον Μπάρκερ.

Οι πράσινοι, στο 76ο λεπτό, κατάφερε να σκοράρει με τον Μπάρκερ, ο οποίος έπιασε ένα ασύλληπτο σουτ εντός περιοχής, στέλνοντας τη μπάλα στο παραθυράκι της εστίας του τερματοφύλακα της βελγικής ομάδας.

Οι ενδεκάδες

Γάνδη: Ρόεφ, Μόντες, Νγκαντό, Τονουραρίγκα, Όλσεν, Φορτούνα, Κουμς, Χονγκ, Χιούλσανκερ, Χάουγκε, Κάιπερς.

Ομόνοια: Φαμπιάνο, Μάθιους, Μίλετιτς, Παναγιώτου, Γιούστε, Λέτσγιακς, Χαραλάμπους, Ντίσκερουντ, Μπασιρού, Μπρούνο, Κακουλλής.

Δειτε Επισης

Θλίψη στους πράσινους-Έφυγε από τη ζωή ο «Μιχαλάκης της ΟΜΟΝΟΙΑΣ»
Επίσημη καταγγελία από την Ομόνοια για την «εισβολή» στην μπουτίκ της
Ταξίδι 24 ωρών στο Λονδίνο πραγματοποίησε ο Πρόδρομος Πετρίδης
ΒΙΝΤΕΟ: Η στιγμή που μέλη της Θύρας 9 παίρνουν με το «έτσι θέλω» εισιτήρια-«Τρομοκράτησαν το προσωπικό»
Κλήση για προπονήσεις Εθνικής Κορασίδων Κ-17
Τρίτη του Πάσχα η συνέχεια στον Α' όμιλο για τη Cyprus League by Stoiximan
Έπονται εξελίξεις για το γήπεδο στην Πάφο Fc-«Είμαστε κοντά σε λύση»
Δεύτερη σερί νίκη για τις Apollon Ladies στο League Cup, θέση στον τελικό
Διπλή ποινή για τον ΑΠΟΕΛ και πρόστιμο στον Γιάννη Αναστασίου
Στο γήπεδο του Μάκη Κεραυνού η μπάλα για τα χρέη των ομάδων στο Τμήμα Φορολογίας