Αποκαλυπτικός ο Τορναρίτης-«Ο Τούτιτς ζήτησε να φύγουν πέντε παίκτες»

Για όλους και για όλα μίλησε ο γενικός αρχηγός του Ολυμπιακού, Χριστόφορος Τορναρίτης, σε δημοσιογραφική διάσκεψη που παρέθεσε, αφού μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στους στόχους της ομάδας και το διαζύγιο με τον Νεντίμ Τούτιτς.

Στο αρχικό του σχόλιο, κατά την παρουσίαση του νέου χορηγού της ομάδας, αναφέρθηκε στην αλλαγή στην τεχνική ηγεσία, λέγοντας πως «πέρυσι με το Τούτιτς πήγαμε καλά. Φέτος αρχίσαμε καλά αλλά μετά έγιναν λάθη στον προγραμματισμό ενώ δημιουργήθηκαν και διαφορές μεταξύ παικτών προπονητή. Ο Τούτιτς ζήτησε να φύγουν πέντε παίκτες. Αυτό δεν γινόταν και έφυγε ο προπονητής. Πήραμε Γιάννη Πετρακη που εκτιμώ πολύ. Πάντα είναι στην καρδιά μου. Έφυγε και μας έδωσε και λεφτά. Τριψήφιο αριθμό. Ψάχνουμε δυο στόπερ, ένα δεξί μπακ, δυο χαφ και ένα φορ».

Σε ότι αφορά στη μεταγραφή Γκεριέρ, είπε ότι «πήραμε τον Γκερίερ που είναι ένας εξαιρετικός αμυντικός και σήμερα έρχεται ο Σασα Μάρκοβιτς. Τέτοιου βεληνεκούς παίκτες αναζητούμε. Συναντήθηκα με παίκτη στην Ελλάδα που ξέρει και ο Γιάννης Πετράκης και τον εγκρίνει. Είναι φορ αλλά δεν μπορώ να πω περισσότερα πράγματα».

Σε ερώτηση για το τι θα κάνει ο Ολυμπιακός φέτος, είπε «αν όλοι οι παράγοντες λειτουργήσουν σωστά τότε ο Ολυμπιακός μπορεί να τερματίσει στο πρώτο διάζωμα. Ο Μάζιτς φαίνεται αποφασισμένος. Έχει καθαρίσει κάποια θέματα. Αν αφεθεί να δουλέψει ελεύθερα τότε είμαι αισιόδοξος για τον Ολυμπιακό».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Αυτός είναι ο νέος σταθμός του Ντομένικο Μεσίνα
Στο στόχαστρο της Πάφου ο Γιούρι Μεδέιρος-Αναφορές για συμφωνία σε ισραηλινά μέσα
Επίσημα Απολλωνίστας ο Ανδρέας Σιήκκης
Καταρχήν συμφωνία της ΑΕΚ με τον Τζόρτζε Ιβάνοβιτς
Ανακοίνωσε τη μεταγραφή του Αλέχο στον ΑΠΟΕΛ η Κάντιθ
Πάφος, ΑΕΚ, Άρης και Ομόνοια φουλάρουν ενόψει ευρωπαϊκών αγώνων-Αναλυτικά το πρόγραμμα
Χ. Λοΐζίδης: Eνίσχυση των Κύπριων διαιτητών και προσέλκυση νέων στο χώρο
Στέλνουν τον Χατζηγιοβάνη στην Ομόνοια
Σε νέα σύσκεψη την Τρίτη τα προβλήματα για την κάρτα φιλάθλου
Συζητήθηκαν λύσεις για την κάρτα φιλάθλου στη σύσκεψη-Συστάθηκε Επιτροπή που θα καταλήξει στην ιδανικότερη