Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς έθεσε τους όρους του προκειμένου να παραμείνει στους Λέικερς

Το όνομα του ΛεΜπρόν Τζέιμς είναι όπως κάθε καλοκαίρι ένα από τα πιο καυτά στο ΝΒΑ. Οι Λέικερς κατάφεραν να τον πείσουν με το πλάνο τους και να επεκτείνουν τη συνεργασία τους μαζί του για ακόμα μία διετία προσφέροντάς του χρυσάφι, ή αλλιώς το ποσό των 97.1 εκατομμυρίων δολαρίων (το συμβόλαιό του έχει player option για τη σεζόν 2024/25).

Παρά το γεγονός ότι ο ΛεΜπρόν είχε συμβόλαιο με την ομάδα του Λος Άντζελες μέχρι το καλοκαίρι του 2024, η κακή πορεία των Λέικερς και φέτος τον είχαν βάλει σε δεύτερες σκέψεις, συνεπώς ο σούπερ σταρ του ΝΒΑ έθεσε τους δικούς του όρους προκειμένου να συνεχίσει να φορά την φανέλα της ομάδας.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το Athletic, ο ΛεΜπρόν ήθελε να μείνει σε μία ομάδα που θα πρωταγωνιστήσει όχι μόνο στα λόγια αλλά και στο παρκέ. Στα 37 του πλέον χρόνια ο "Βασιλιάς" δείχνει πιο νέος και ορεξάτος από ποτέ και θέλει να έχει συμπαίκτες που θα τον υποστηρίξουν σε αυτό και θα του προσφέρουν βοήθειες.

Αν σκεφτεί κανείς πως ο Ντέιβις δεν πρόσφερε πολλά την περασμένη σεζόν λόγω τραυματισμού και πως ο Γουέστμπρουκ ήταν μακριά από το καλό του πρόσωπο, ο ΛεΜπρόν "κουβάλησε" την ομάδα πολλές φορές.

Οι ισχυροί άνδρες των Λέικερς κατάφεραν να τον πείσουν πως από τη νέα σεζόν θα έχει την στήριξη που θέλει, ενώ παράλληλα ο ΛεΜπρόν πήρε την βεβαίωση πως η ομάδα θα κινηθεί προκειμένου να κάνει δικό της τον Καϊρί Ίρβινκγ μέσω ανταλλαγής, όπως άλλωστε επιθυμούσε και ο Τζέιμς.

Την σεζόν που μας πέρασε και με το πρόγραμμα της regular season να έχει ήδη ανακοινωθεί, ο ΛεΜπρόν είχε μέσο όρο 27.4 πόντους, 4.4 ριμπάουντ και 5.8 ασίστ ανά παιχνίδι.

Πηγή: sport24.gr

Δειτε Επισης

Η Ιντιάνα ισοπέδωσε το Κλίβελαντ και έκανε το 3-1 στην σειρά
Νεκρός σε τροχαίο 17χρονος αθλητής της Μονακό
Παρνασσός και Sabbianco Ανόρθωση διεκδικούν το κύπελλο χειροσφαίρισης
Αρης: Πέθανε ο Ντράγκαν Λάμποβιτς
«Δεν τελείωσε η σεζόν για μένα» ούρλιαζε ο Λεσόρ
ΑΕΚ-Μάλαγα: Με όπλο την έδρα για την πρόκριση στον τελικό του BCL η Ένωση
Στο Qingdao για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ο Παύλος Κοντίδης
BCL: Ώρα Final-4 για την ΑΕΚ κόντρα στην πανίσχυρη Μάλαγα στην «καυτή» Sunel Arena
Πρωτάθλημα και άνοδος στη Basket League για την Μύκονο, 86-76 τη Μεγαρίδα
Ολυμπιονίκης του ράγκμπι έχασε τη ζωή του όταν το αυτοκίνητο του παρασύρθηκε από τρένο