Πρόβλημα με Σαρφό εάν και εφόσον

Πρόβλημα θα προκύψει στον ΑΠΟΕΛ, εάν και εφόσον οι γαλαζοκίτρινοι προκριθούν από την Κιζιλζάρ και η Tζουγκάρντενς από τη Σέπσι.

Συγκεκριμένα, ο Κίνγκσλει Σαρφό, δεν έχει τη δυνατότητα να ταξιδέψει στη Σουηδία, εκεί όπου είχε φυλακιστεί για υπόθεση βιασμού, με αποτέλεσμα ο ΑΠΟΕΛ να κινδυνεύει να χάσει ένα βασικό του γρανάζι.

Όλα αυτά ωστόσο, ανήκουν στην σφαίρα του «εάν και εφόσον» και ως εκ τούτου ο ΑΠΟΕΛ τη δεδομένη στιγμή στρέφει την προσοχή του στον αγώνα απέναντι στους Καζάκους, που θα διεξαχθεί την Πέμπτη στο ΓΣΠ, στον οποίο θέλει να πετύχει σκορ πρόκρισης, ενόψει του επαναληπτικού, που θα διεξαχθεί την ερχόμενη εβδομάδα στο Καζακστάν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Ανακοινώθηκαν οι διαιτητές για την 6η αγωνιστική της Β φάσης του πρωταθλήματος
Θλίψη στους πράσινους-Έφυγε από τη ζωή ο «Μιχαλάκης της ΟΜΟΝΟΙΑΣ»
Επίσημη καταγγελία από την Ομόνοια για την «εισβολή» στην μπουτίκ της
Ταξίδι 24 ωρών στο Λονδίνο πραγματοποίησε ο Πρόδρομος Πετρίδης
ΒΙΝΤΕΟ: Η στιγμή που μέλη της Θύρας 9 παίρνουν με το «έτσι θέλω» εισιτήρια-«Τρομοκράτησαν το προσωπικό»
Κλήση για προπονήσεις Εθνικής Κορασίδων Κ-17
Τρίτη του Πάσχα η συνέχεια στον Α' όμιλο για τη Cyprus League by Stoiximan
Έπονται εξελίξεις για το γήπεδο στην Πάφο Fc-«Είμαστε κοντά σε λύση»
Δεύτερη σερί νίκη για τις Apollon Ladies στο League Cup, θέση στον τελικό
Διπλή ποινή για τον ΑΠΟΕΛ και πρόστιμο στον Γιάννη Αναστασίου