LIVE: Διπλασιάζει τα τέρματά της η Ομόνοια κόντρα στους Βέλγους

Να διατηρήσει το 0-2 του πρώτου αγώνα, αλλά συνάμα και να πετύχει δεύτερη νίκη κόντρα στην Γάνδη, στοχεύει η Ομόνοια στον επαναληπτικό του ΓΣΠ.

Μπροστά στον κόσμο του, το τριφύλλι ευελπιστεί να πάρει δεύτερη νίκη απέναντι στους Βέλγους και να κλειδώσει την πρόκριση στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.

-Άνοιξε το σκορ και έβαλε φωτιά στο ΓΣΠ η Ομόνοια με τον Ανδρόνικο Κακουλή, στο 18ο λεπτό του αγώνα. 

Μετά από κλέψιμο της μπάλας από τον Μπρούνο στο κέντρο, ο ποδοσφαιριστής των πρασίνων πλησίασε στην περιοχή της Γάνδης και πάσαρε στον Κακουλή που με ψύχραιμο πλασέ νίκησε τον τερματοφύλακα των Βέλγων.

Ένα σπάνιας ομορφιάς γκολ πέτυχε η Ομόνοια γράφοντας το 2-0, με δράστη τον Χαραλάμπους.

Μετά από εξαιρετική συνεργασία του Μπρούνο με τον Χαραλάμπους ο τελευταίος βρέθηκε απέναντι στον Ρόεφ και τον πλάσαρε εύστοχα.

Στο δεύτερο γκολ της Ομόνοιας, ο προπονητής της Γάνδης, Βανχάουζεν, χτυπιόταν στον πάγκο μη μπορώντας να πιστέψει ότι η ομάδα του δέχθηκε δεύτερο γκολ.

Δείτε το γκολ:

 

Οι ενδεκάδες:

Ομόνοια: Φαμπιάνο, Μάθιους, Γιούστε, Μίλετιτς, Λέζιακς, Παναγιώτου, Μιξ, Μπασιρού, Χαραλάμπους, Μπρούνο, Κακουλλής.

-Στον πάγκο: Παναγή, Ουζόχο, Ψάλτης, Μάταβζ, Μπάρκερ, Παπουλλής, Ζαχαρίου, Λανγκ, Βενιζέλου, Σάββα, Ασημένος, Μπέζους.

Γάνδη: Roef, Okumu, Ngadeu-Ngadjui, Hong, Odjidja-Ofoe, Cuypers, Castro-Montes, Samoise, Torunarigha, Kums, Depoitre.

-Στον πάγκο: De Schrevel (Τ), Vanden Borre (Τ), Lemajič, Hauge, Hjulsager, Hanche-Olsen, Marreh, Núrio Fortuna, Godeau.

Δειτε Επισης

Κλείνει στον Άρη ο Δώνης-Σε πρώτο πλάνο Γαλανόπουλος και Αθανασιάδης
Ικανοποίηση ΠΑΣΠ για ενημέρωση Υπουργείου Εργασίας προς ΚΟΠ για τον κατώτατο μισθό ποδοσφαιριστών
Επικοινώνησαν Παπασταύρου και Λοϊζίδης με φόντο την προεδρία της ΚΟΠ-Αγεφύρωτες οι διαφορές τους
Έριξε δίκτυα για τον Λόβρε Ρόγκιτς η Ανόρθωση
Η επίσημη θέση της ΑΕΛ για τους Χάμπο Κυριάκου και Γουήλερ
Η αρχική πρόταση της Ομόνοιας για αλλαγές στην ΚΟΠ και δημιουργία Λίγκας
Ήττα της Εθνικής στο Βουκουρέστι-Δέχθηκε δύο τέρματα σε τρία λεπτά
Δίνει άμεση ρευστότητα στο ΑΠΟΕΛ η επενδυτική πρόταση από Βραζιλία-Τι αποφάσισε το Δ.Σ.της εταιρείας
Στον πάγκο της Ομόνοιας Αραδίππου ο Μαρίνος Σατσιάς
Στα γαλαζοκίτρινα για δύο χρόνια ο Július Szöke-Η ανακοίνωση της ΑΕΛ