Η τραγική εμφάνιση της Ομόνοιας στο πρώτο ημίχρονο απέναντι στον Ακρίτα σε αριθμούς (pic)

Έμεινε στα πανηγύρια της πρόκρισης επί της Γάνδης η Ομόνοια, στο πρώτο ημίχρονο απέναντι στον Ακρίτα Χλώρακας, αφού οι πράσινοι ήταν εκτός ρυθμού και κινδύνευσαν να πάνε στα αποδυτήρια δεχόμενοι δύο και τρία γκολ από μια νέα ομάδα, η οποία δείχνει να έχει μεγάλες φιλοδοξίες τη φετινή χρονιά.

Οι πράσινοι, δέχθηκαν νωρίς το γκολ, στο 6ο λεπτό και λίγο αργότερα έχασαν τον Κακουλλή με τραυματισμό, δείχνοντας φανερά επηρεασμένοι από τις εξελίξεις.

Όπως φαίνεται και από την κάρτα με τα στοιχεία του πρώτου ημιχρόνου, ο Ακρίτας ήταν πολύ καλύτερος από την Ομόνοια, αφού έφτιαξε πέντε ευκαιρίες για γκολ, οι περισσότερες από τις οποίες ήταν κλασικές, ενώ είχε και τέσσερα κόρνερ.

Μάλιστα, υπερείχε στην κατοχή, με 54% έναντι 46% της Ομόνοιας. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Η προκήρυξη του κυπέλλου-Διπλοί αγώνες μόνο στην ημιτελική φάση
Ανακοίνωσε τον Μπρούνο Λάνγκα η Πάφος
Πώς σχολιάζει τις διαφοροποιήσεις στο ρόστερ του ΑΠΟΕΛ ο Τάκης Αντωνίου
Πιστοποιήθηκε με ISO 37001 κατά της δωροδοκίας και της διαφθοράς η Ομόνοια-«Η πρώτη ομάδα στον κόσμο»
Λοϊζίδης: Πηγή έμπνευσης για κάθε νέο Κύπριο ποδοσφαιριστή o Μιχάλης Κωνσταντίνου
Ανακοίνωσε τη μεταγραφή του Μποάκι στη Νόα ο Άρης
Πότε θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση του νέου πρωταθλήματος
Νέος αναπληρωτής πρόεδρος της ΚΟΠ ο Θεόδωρος Θεοδούλου
Αποσύρεται από την ενεργό δράση ο Φετφατζίδης-«Στο τέλος μένει ο σεβασμός και η αγάπη του κόσμου»
Επίσημη η συμφωνία της ΑΕΛ με Κρις Παναγιώτου-«Τιμή μου να στέκομαι δίπλα σε ένα τόσο ιστορικό σωματείο»