Απέραντη θλίψη… Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή ο μικρός Λάμπρος

Απέραντη θλίψη σκόρπισε σε όλη την Κύπρο η είδηση του ξαφνικού θανάτου του μικρού Λάμπρου Καλλένου, ο οποίος από τα πρώτα στάδια της ζωής του κλήθηκε να δώσει σκληρές μάχες, καθώς είχε προσβληθεί από μία σπάνια ασθένεια.

Την θλιβερή είδηση γνωστοποίησε η οικογένεια του μικρού Λάμπρου, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 11 ετών. Όπως αναφέρει η οικογένεια, «ήρθε η ώρα που ο πολυαγαπημένος μας Λάμπρος αποφάσισε να λάμψει και στον ουρανό, όπως άλλωστε έκανε στην ζωή του τα τελευταία 11 χρόνια».

Η οικογένεια, στην ανακοίνωσή της προσθέτει πως «ξαφνικά αυτός ο επίγειος Άγγελος που μας έδωσε τα μεγαλύτερα μαθήματα ζωής, έφυγε για το μεγάλο ταξίδι στον παράδεισο, εκεί που σίγουρα θα τον κατατάξει ο Θεός. Είμαστε συντετριμμένοι από τον χαμό του, αλλά την ίδια ώρα περήφανοι για όσα μας δίδαξε και που μας έμαθε τον δρόμο της δύναμης και της αγάπης».

Συνεχίζοντας στην ανακοίνωση, η οικογένεια χαρακτηρίζει τον Λάμπρο ως ένα μαχητή της ζωής που ποτέ δεν παραπονέθηκε, «αλλά πάντα με χαμόγελο αντιμετώπιζε τους δύσκολους και καθημερινούς αγώνες. Ένας φάρος για μας και τόσες άλλες χιλιάδες που τον αγάπησαν. Καλό ταξίδι άγγελέ μας».

Υπενθυμίζεται ότι ο Λάμπρος, το χαμογελαστό αγόρι από το Δάλι, όπως είχε χαρακτηριστεί, είχε διαγνωστεί με μία σπάνια ασθένεια, με την ονομασία Kaposi Lymphangiomatosis και έπρεπε να νοσηλευτεί στο Ισραήλ για μεγάλο χρονικό διάστημα. Η ασθένεια αυτή είναι τόσο σπάνια, που μόνο άλλα 3 παιδάκια σε όλο τον κόσμο έχουν διαγνωστεί με αυτή. Από τα πρώτα στάδια της ζωής του, ο Λάμπρος κλήθηκε να δώσει σκληρές μάχες για να ζήσει του λόγω της ασθένειας αυτής, αποδεικνύοντας ότι ήταν ένας μεγάλος μαχητής.

Δειτε Επισης

Απέσυρε ενδιαφέρον από την κούρσα για την προεδρία της ΚΟΠ ο Σαββίδης-«Το σύστημα επέλεξε ξανά τον εαυτό του»
Με Τσέλιε ή Σαμπάχ αν περάσει την Παρτιζάν η ΑΕΚ
Στέλνουν τον Τάντιτς στον Ολυμπιακό οι Σέρβοι
H ομάδα που θέλει να προκαλέσει μεταγραφικό σεισμό με Νεϊμάρ
«Η Ιταλία έκανε τη σωστή επιλογή, δεν με εκπλήσσει αυτή η εξέλιξη»
Κληρώνει σήμερα για Πάφο, Ομόνοια και Άρη στο Champions League και Conference League-Οι πιθανοί αντίπαλοι
Σε εμπόλεμη κατάσταση ο ΠΑΟΚ-Θέλει να απαντήσει στον αιφνιδιασμό με μεταγραφές ο Σαββίδης
«Η Μπέτις πρότεινε συμφωνία συνιδιοκτησίας στη Γιουνάιτεντ για τον Άντονι»
Eπιβλητική η Φενέρ έκανε το 1-0 κόντρα στην Μπεσίκτας στον δρόμο για το triple-crown
«Δεν ξέρω πόσες φορές πρέπει να πει ότι θέλει να είναι στους Μπακς»