Εκτός Australian Open η Δέσποινα Παπαμιχαήλ-Αποκλείστηκε από τη Ντανίλοβιτς

H Δέσποινα Παπαμιχαήλ ηττήθηκε από την Όλγα Ντανίλοβιτς με 2-0 σετ και έμεινε εκτός συνέχειας στα προκριματικά του Australian Open.

Στον 2ο γύρο των προκριματικών σταμάτησε η προσπάθεια της Δέσποινας Παπαμιχαήλ για να βρεθεί στο κυρίως ταμπλό του Australian Open, μετά την ήττα από τη Σέρβα, Όλγα Ντανίλοβιτς με 6-3, 6-1 σε 68 λεπτά.

Στο 1ο σετ η Παπαμιχαήλ προηγήθηκε με love game, κράτησε με άνεση το σερβίς της στο 3ο game (2-1) και έχασε την ευκαιρία για break στο 4ο. Με νέο love game έκανε το 3-2, η Όλγα Νατνίλοβιτς, κόρη του σπουδαίου μπασκετμπολίστα, Σάσα Ντανίλοβιτς, απάντησε με τον ίδιο τρόπο για το 3-3 και μετά πέτυχε break. Aπό το 30-0 με τέσσερις πόντους προηγήθηκε 4-3, μετά στο 5-3 και με νέο break πήρε το σετ με 6-3.

Το 2ο σετ ανήκε ολοκληρωτικά στην 21χρονη Σέρβα. Με δύο σερί break έφθασε στο 4-0, διατήρησε το σερβίς της (5-0) και στο 2ο match point που δημιούργησε στο 6ο game, τελείωσε το σετ με 6-1, εξασφαλίζοντας την πρόκριση και την ευκαιρία να παίξει στον 3ο γύρο και να διεκδικήσει την είσοδή της στο κυρίως ταμπλό, όπως και πέρυσι όταν έφθασε στο 2ο γύρο.

Η Παπαμιχαήλ τελείωσε τον αγώνα με έξι winners και 16 αβίαστα λάθη και η Ντανίλοβιτς με 13 winners και 21 αβίαστα λάθη.

Πηγή: gazzetta.gr

Δειτε Επισης

Βραβεύτηκαν οι κορυφαίοι της Γυμναστικής
«Δεν λέμε όχι για πάντα στις τρανς»-Διευκρινίσεις από τον πρόεδρο της World Athletics
Διεξάγεται το Σαββατοκύριακο στη Λεμεσό το εντυπωσιακό Tiger Rally 2023
Πρεμιέρα με Γκασκέ στο Miami Open για τον Τσιτσιπά
Αντίστροφη μέτρηση για το Final 4 του κυπέλλου μπάσκετ
Τέλος οι τρανς γυναίκες από τους αγώνες στίβου, μετά από απόφαση της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας
ΒΙΝΤΕΟ: Τα αποδυτήρια της σχολής έγιναν σπίτι για τον προπονητή που ασελγούσε σε ανήλικες
«Στη φυλακή για 10 χρόνια η γυναίκα του Schumacher»-Tι δήλωσε φίλος του Michael
O Τσιτσιπάς αποκάλυψε το ποδοσφαιρικό του ίνδαλμα
Δρομέας με 76% εγκεφαλική παράλυση τερμάτισε στον μαραθώνιο της Βαρκελώνης