Σαουδάραβας έδωσε 2,6 εκ. ευρώ για να απολαύσει διά ζώσης τη μάχη Ρονάλντο-Μέσι

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο μετακόμισε στην Σαουδική Αραβία, ο Λιονέλ Μέσι έγινε παγκόσμιος πρωταθλητής με την Αργεντινή και κάπως έτσι οι δύο θρύλοι του αθλήματος μετρούν αντίστροφα για μία άτυπη μονομαχία έστω και σε φιλικό επίπεδο, που θα είναι πιθανότατα η τελευταία στο πλαίσιο της μεγαλειώδους καριέρας τους.  

Αυτή θα λάβει χώρα την ερχόμενη Πέμπτη (19/01) όταν μία μεικτή επιλέκτων από την Αλ Χιλάλ και την Αλ Νασρ της οποίας θα ηγηθεί ο Ρονάλντο θα αντιμετωπίσει στο Ριάντ την Παρί του Λιονέλ Μέσι, με σχεδόν 2 εκατομμύρια ανθρώπους να προσπαθούν να βρεθούν στο "King Fahd" αλλά μόνο ένα άτομο να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας.

Το όνομα αυτού Μουσρέφ Αλ Γκαμντί, με τον Σαουδάραβα επιχειρηματία (γενικός διευθυντής του ομίλου ακινήτων "AqarOne") να παίρνει μέρος σε μία δημοπρασία που έγινε για την απόκτηση ενός εισιτηρίου (κράτησε σχεδόν μία εβδομάδα και ολοκληρώθηκε στις 17 Ιανουαρίου) και να πλειοδοτεί, προσφέροντας το ποσό των 2,6 εκατομμυρίων ευρώ.

Σημειώνεται πως τα χρήματα από την εν λόγω δημοπρασία θα πάνε για φιλαθρωπικούς σκοπούς, με το μεγάλο νικητή να έχει τη δυνατότητα να παραστεί στην τελετή νίκης μετά τον αγώνα και να μπει στα αποδυτήρια για να συναντήσει τόσο τον Κριστιάνο Ρονάλντο όσο και τον Λιονέλ Μέσι.

Πηγή: sport24

Δειτε Επισης

Προχωρημένες επαφές της Νάπολι με Νούνιες
Φουλάρει για Νίκο Γουίλιαμς Μπαρτσελόνα
Παραμένει εγκλωβισμένος στο Ιράν ο Ταμέρι-Αποχωρεί από την Ίντερ
Η Γιουβέντους χρυσώνει τον Γκιόκερες
Ορεξάτη η Τσέλσι, έκανε το χρέος της κόντρα στην LAFC μπροστά σε… άδειες εξέδρες
Στο στόχαστρο τριών ομάδων της Premier League o Γκαρνάτσο
Ο Μουρίνιο συμφώνησε με τον Γουόκερ
Μάχη Μίλαν και Νάπολι για τα μάτια του Νούνιες-Οι οικονομικές απαιτήσεις της Λίβερπουλ
Στο νοσοκομείο με δηλητηρίαση 14 μέλη της Σαλερνιτάνα
Πάτησε γκάζι η Γαλατασαράι και μετά τον Σανέ, θέλει Γκουντογκάν και Τσαλχάνογλου