Τα λόγια του Όλτρα σε Φαράζ πριν το ματς με Ολυμπιακό και το «τώρα τι, κόουτς;»

Ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα, ο Χοσέ Λουίς Όλτρα, μετά τη νίκη επί του Ολυμπιακού για την 20η αγωνιστική.  

Στη συνέχεια μίλησε στη διάσκεψη Τύπου όπου ανέφερε ότι «είμαι πολύ χαρούμενος για το παιχνίδι που κάναμε. Πρώτα από όλα θέλω να πω ότι ελπίζω οι τραυματισμοί των δύο παικτών του Ολυμπιακού να μην είναι σοβαροί και να μπορούν σύντομα να παίξουν ξανά. Είναι κακή τύχη, σίγουρα. Μακάρι να μην είναι σοβαρό. Όσον αφορά τον αγώνα, είχαμε τον έλεγχο του αγώνα από την αρχή, παίξαμε σοβαρά και ανταγωνιστήκαμε με τον σωστό τρόπο. Νομίζω ότι τα τελευταία τέσσερα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό στην έδρα του η ΑΕΚ δε νίκησε, νομίζω δύο ισοπαλίες και δύο ήττες.

Σήμερα ήταν πολύ σημαντικό, ανταγωνιστήκαμε, παίξαμε σοβαρά, σκοράραμε νωρίς, ήταν καλό αυτό και μετά ήμασταν σοβαροί στην άμυνα, δεν αφήσαμε ευκαιρίες στην άλλη ομάδα, μπορούσαμε να σκοράρουμε ακόμη ένα-δυο γκολ, ήταν καθαρή η ευκαιρία του Ρόμο. Είμαι χαρούμενος με τους τρεις βαθμούς και το πώς έπαιξε η ομάδα. Ευχαριστώ τους οπαδούς μας, ήταν πολύ σημαντικό για εμάς, Παρασκευή, εδώ στη Λευκωσία, είχαμε αρκετό κόσμο να μας υποστηρίζει, είναι σημαντικό για εμάς, τους ευχαριστώ».

Για τον Φαράζ ο οποίος σκόραρε ένα εξαιρετικό γκολ είπε πως «είμαι πολύ χαρούμενος για αυτόν, δουλεύει καλά. Κάποτε σκοράρει ο Άλτμαν, κάποτε ο Γκιούρτσο, κάποτε ο Φαράζ, είναι σημαντικό να έρχονται γκολ από τη δεύτερη γραμμή. Σίγουρα και οι επιθετικοί, Ιβάν, Ρόμο, Ράφα, ο Βίκτορ που έφυγε. Είμαι χαρούμενος για τον Φαράζ, δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι που σκοράρει. Πριν το παιχνίδι μίλησα μαζί του, του είπα ποτέ δεν σκόραρες στην καριέρα σου σε δύο σερί παιχνίδια. Μετά το παιχνίδι μου είπε ''τώρα τι, κόουτς''. Είμαι ικανοποιημένος και επειδή ήταν ωραία φάση. Σκόραρε παρόμοιο και ο Άλτμαν και ο Γκιούρτσο σκόραρε εξαιρετικά γκολ. Είναι σημαντικό να βγαίνουν τέτοιοι συνδυασμοί και να βγαίνουν ωραία γκολ».

Δειτε Επισης

Πράσινη παράνοια για την Ομόνοια 29Μ-Ξεπέρασε τις 2.000 η προπώληση για το ντέρμπι τίτλου
Κέρδισε τη Σαλαμίνα και συνεχίζει τη μάχη η Δόξα-Επικράτησε του Εθνικού ο Οθέλλος
BINTEO: Η ανάλυση πίσω από την φωτοβολίδα του Τάνκοβιτς που ξέρανε τον Απόλλωνα-Στα 35 μέτρα με 85 χλμ
Τώρα που η μπάλα καίει καλούνται να αποδείξουν πόσα καντάρια μπάλας ξέρουν-Όλα τα βαθμολογικά δεδομένα
Δημητρίου: Προχωρούν οι διαδικασίες για ιδιόκτητο γήπεδο και ανακαίνιση του Ηλίας Πούλλος
Ορίστηκαν οι διαιτητές στα κρίσιμα ντέρμπι για τη μάχη του πρωταθλήματος
Οπαδός υπέστη ανακοπής καρδιάς στο Απόλλων-Πάφος, νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού
«Την πίεση θα την έχει το ΑΠΟΕΛ και όχι εμείς, πολλοί έχουν ξεγράψει τον Άρη και ότι κάναμε φέτος»
Αυλαία για την δέκατη αγωνιστική στον δεύτερο όμιλο
Τέλος και επίσημα από τον Εθνικό ο Σατσιάς