Ρίχνουν πετροδόλαρα οι Σαουδάραβες στον ΑΠΟΕΛ για χάρη του Καρώ

Πρόταση από ομάδα της Σαουδικής Αραβίας έχει ενώπιον του ο ΑΠΟΕΛ, για τον Ανδρέα Καρώ.   

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο Κύπριος στόπερ με βλέπει με θετικό μάτι την πρόταση αυτή, ενώ από την πλευρά του ο σύλλογος της Λευκωσίας αναμένεται να τον παραχωρήσει αυτή τη στιγμή, εφόσον ικανοποιηθεί οικονομικά. 

Την ίδια ώρα, στο ενδεχόμενο ο Καρώ να αποχωρήσει, τότε θα πρέπει να καλυφθεί το κενό που αφήνει στην άμυνα. 

Σημειώνεται πως, διαθέσιμες επιλογές για το κέντρο της άμυνας, μετά και τη φυγή του Πολυκάρπου, είναι οι Κρέσπο και Ντβάλι, ενώ ο Ντουμπραβάνου δεν έχει πάρει αγωνιστικά λεπτά ακόμη. 

Μέσα στις επόμενες ώρες αναμένεται να ξεκαθαρίσει το σκηνικό για τους γαλαζοκίτρινους και αν θα παραχωρηθεί ο Κύπριος άσος. 

Υπενθυμίζεται ότι, μέχρι στιγμής, έχουν αποχωρήσει τέσσερις ποδοσφαιριστές, Μάγκλιτσα, Μπλουμ και δύο δανεικοί, Ντιας και Πολυκάρπου και έχουν γίνει δύο προσθήκες αυτές των Μπεν και Μακέντα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δειτε Επισης

Στην Κροατία ο Ίβουσιτς, πόζαρε με το κασκόλ της Χάιντουκ-Περνά ιατρικά και υπογράφει τετραετές συμβόλαιο
Στις 17 Ιουλίου η κλήρωση του νέου πρωταθλήματος-Πρώτο παιχνίδι στις 23 Αυγούστου
Τα βάζει με Κακουλή που αρνείται να παίξει στην Τουρκία ο Πολυκάρπου-«Υπέγραψε θανατική ποινή του ως ποδοσφαιριστής»
Ξεκάθαρο μήνυμα της Ανόρθωσης μετά τη Γενική Συνέλευση-«Δεν την αφήσαμε μόνη ποτέ»
ΒΙΝΤΕΟ: Λύγισε ο Αλέχο στην παρουσίασή του-«Φοβόμουν μην συμβεί κάτι και καταρρεύσει η μεταγραφή»
Ήττα 1-3 για την Ομόνοια σε φιλικό με αντίπαλο την Τερμάλικα
Ανοικτό το ενδεχόμενο επιστροφής του Ντάλσιο στον ΑΠΟΕΛ
Νέος επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ της Ομόνοιας ο Κρίστιαν Κάρλσεν
Η τοποθέτηση της Ομόνοιας για τη συνάντηση ανάμεσα σε Παπασταύρου και Χάρη Λοΐζίδη
Διαθέσιμα εισιτήρια για τον εκτός έδρας αγώνα της Εθνικής με την Αυστρία