Βάζει πωλητήριο στην Έβερτον ο Μοσίρι!

Όπως έγινε γνωστό ο ιδιοκτήτης του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ομάδας, Φάρχαντ Μοσίρι, αποφάσισε να βάλει πωλητήριο στο σύλλογο έπειτα από επτά χρόνια παρουσίας στον προεδρικό θώκο!  

Σύμφωνα με ρεπορτάζ τoυ Guardian, αναμένεται να αποχωρήσει σύντομα από τα «ζαχαρωτά» καθώς υπάρχουν αρκετοί υποψήφιοι αγοραστές που επιθυμούν να αναλάβουν τα ηνία, ωστόσο για να γίνει αυτό θα πρέπει να καταθέσουν πρόταση άνω των 550 εκατ. ευρώ ώστε να αποκτήσουν την ομάδα!

Μάλιστα ο Αγγλοϊρανός επιχειρηματίας, φαίνεται πως επιθυμεί να καλύψει το ποσό το οποίο ξοδεύθηκε για την ανέγερση του νέου γηπέδου και για αυτόν τον λόγο έβαλε πλαφόν αρχικής τιμής.

Όπως προσθέτει το ρεπορτάζ, αφορμή του πωλητηρίου από τον Μοσίρι είναι το άσχημο κλίμα που επικρατεί στο διοικητικό συμβούλιο προς το πρόσωπο του αλλά και η κάκιστη αγωνιστική κατάσταση της ομάδας που τη φέρνουν στην προτελευταία θέση της Premier League.

Θυμίζουμε ότι το καλοκαίρι, ο Μοσίρι παρότι δεν είχε βάλει επίσημα πωλητήριο στην Έβερτον, βρισκόταν σε συζητήσεις με αμερικανικό fund από τις ΗΠΑ για την αγορά του συλλόγου, στο οποίο επικεφαλής ήταν ο εκπρόσωπος των εταιριών που βρέθηκε κοντά στην εξαγορά των μετοχών της Τσέλσι πριν αυτή καταλήξει στον Τοντ Μπόελι.

Ο Φάρχαρτ Μοσίρι εξαγόρασε το 49.9% των μετοχών το 2016, παίρνοντας τα ηνία από τον ιστορικό πρόεδρο της Έβερτον, Μπιλ Κενράιτ ενώ πριν ακριβώς έναν χρόνο έγινε κάτοχος του 94%.

Πηγή: sportfm

Δειτε Επισης

Η Νιούκαστλ τρόλαρε την Άρσεναλ για το «κατηγορώ» του Αρτέτα στην μπάλα του League Cup
Ο Μαρσέλο σταμάτησε το ποδόσφαιρο: «Το ταξίδι μου ως παίκτης τελείωσε, αλλά έχω ακόμη πολλά να δώσω στο ποδόσφαιρο»
Κύπελλο Ισπανίας: Πρόκριση θρίλερ στα ημιτελικά για την Ρεάλ, 3-2 την Λεγανές
«Ίσως να μην υπάρχουν πολλοί προπονητές με τόσο καλό ρόστερ όπως εγώ»
«Πάμε στο Νιούκαστλ για να σκοράρουμε τρία, τέσσερα, πέντε γκολ»
Κριστιάνο Ρονάλντο, ένας θρύλος ετών... 40 (pics+vids)
BINTEO: Χαμός στην Αργεντινή-«Άνοιξαν» το κεφάλι βοηθού με κοντάρι σημαίας
Με ασίστ Λυκογιάννη η Μπολόνια πέταξε στα ημιτελικά του Coppa Italia
Πέρασε από τη Λε Μαν και ετοιμάζεται για τα προημιτελικά του κυπέλλου η Παρί
Τραγικός θάνατος για 24χρονο ποδοσφαιριστή- Έπεσε στην θάλασσα μεθυσμένος και πνίγηκε