Η Λάτσιο διέλυσε τη Μίλαν και η Νάπολι… χαμογελά!

Μια Λάτσιο να την… πιεις στο ποτήρι! Η ομάδα του Μαουρίτσιο Σάρι ήταν απολαυστική και έστησε πάρτι με καλεσμένη τη Μίλαν, διαλύοντας τη με το εμφατικό 4-0. Μια νίκη που έφερε τους «λατσιάλι» στην τρίτη θέση, ισοβαθμώντας (στους 37 βαθμούς) με Ίντερ, Ρόμα και στο -1 από τους «ροσονέρι», ενώ η Αταλάντα είναι στην 5η θέση και στο -2 από την τετράδα.

Την ίδια ώρα, αυτό το αποτέλεσμα «έφτιαξε» τη Νάπολι, η οποία είναι στο +12 (διαφορά που αποτελεί ρεκόρ στην ιστορία της Serie A μετά από το φινάλε του πρώτου γύρου) και βλέπει κάθε αγωνιστική που περνά, το σκουντέτο να πλησιάζει ολοένα και περισσότερο.

Φουριόζοι μπήκαν οι γηπεδούχοι στο ματς, με τον Μιλίνκοβιτς Σάβιτς μόλις στο 4ο λεπτό να κάνει το 1-0 μετά το γύρισμα του Τζακάνι, με τον δημιουργό να μετατρέπεται σε σκόρερ στο 38ο λεπτό για να γράψει το 2-0 στέλνοντας τη Λάτσιο στα αποδυτήρια με ισχυρό προβάδισμα.

Η Μίλαν δεν μπορούσε να αντιδράσει ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο, με την ομάδα του Σάρι να... κάνει ό,τι θέλει μέσα στο γήπεδο εκείνη του Πιόλι. Ο Λουίς Αλμπέρτο στο 67ο λεπτό έκανε το 3-0 από την άσπρη βούλα, όταν ο Καλουλού ανέτρεψε τον Πέδρο μέσα στην περιοχή.

Η Λάτσιο είχε... όρεξη και δεν σταμάτησε εκεί! Στο 75' ο Φελίπε Άντερσον ξεχείλωσε το σκορ και έγραψε το 4-0, μετά από υπέροχη ασίστ του Λουίς Αλμπέρτο κάτω από τα πόδια του Καλουλού που μάλλον θα θέλει να ξεχάσει σύντομα την εμφάνισή του!

Μέχρι το τελευταίο σφύριγμα δεν άλλαξε κάτι, με τη Λάτσιο να διαλύει τη Μίλαν με το εμφατικό 4-0, να ανεβαίνει στην 4η θέση στο -1 από τους ροσονέρι! Ένα αποτέλεσμα φυσικά που βόλεψε τη Νάπολι, η οποία ξεφεύγει στη βαθμολογία.

Πηγή: sportfm 

Δειτε Επισης

Ρούντιγκερ για την σύνδεση του με τον ISIS-«Δεν επιτρέπω να με χαρακτηρίζουν ισλαμιστή»
Ο Ραούλ Μπράβο απαλλάχτηκε από την κατηγορία για στημένους αγώνες
Ο Ράτκλιφ... έχρισε τον Γκαρνάτσο ηγέτη του μέλλοντος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Απασφάλισε κατά των Άλβες και Ρομπίνιο ο Φελίπε Μέλο-«Αν το έκαναν στην κόρη μου, δεν νομίζω να ήμουν εδώ»
Στο στόχαστρο της Σεβίλλης ο Βαγγέλης Παυλίδης
Μπλεξίματα για τον Ρίντιγκερ-Toν συνδέουν με την τρομοκρατική οργάνωση ISIS
Θέα στον Τάμεση, σεφ με αστέρια Michelin και πισίνα-Ο νέος χώρος φιλοξενίας στο γήπεδο της Φούλαμ προκαλεί ίλιγγο
Οι 16 ομάδες της τελικής φάσης του EURO U-17-Στις 3 Απριλίου η κλήρωση
ΒΙΝΤΕΟ: Έξαλλος με τον διαιτητή ο Ρονάλντο, ζητούσε δύο πέναλτι
Συμφωνία του Ζιρού με την Λος Άντζελες FC