Σφραγίζει εισιτήριο για τους «4» η AEK και κλείνει ραντεβού με Ολυμπιακό ή Άρη

Τα «λιοντάρια» φιλοξενούν την Ένωση στη ρεβάνς των δύο ομάδων για τα προημιτελικά του Κυπέλλου, σε μία αναμέτρηση που δείχνει ότι θα είναι τυπικά διαδικασία έπειτα από το 3-0 στην «Opap Arena». Υπενθυμίζεται ο αντίπαλος του συγκεκριμένου ζευγαριού θα προκύψει από τον νικητή του Ολυμπιακός-Άρης (1-0)

Με πολλές αλλαγές θα παραταχθούν οι «κιτρινόμαυροι», οι οποίοι έχουν μπροστά τους και τον δύσκολο αγώνα (29/1, 19:30) με τον Άρη για την 20η αγωνιστική της Super League. Αφού δεδομένα απουσιάζουν Λιβάι Γκαρσία (τρέχει να προλάβει τον αγώνα με τους «κίτρινους»), Βίντα, Μουκουντί, Χατζισαφί, Πινέδα και Άμραμπατ. Φυσικά, δεν είναι στις επιλογές του Ματίας Αλμέιδα και ο Ελίασον. Στη διάθεσή του Αργεντινού τεχνικού επιστρέφουν Σιντιμπέ και Γαλανόπουλος.

Οι γηπεδούχοι ψάχνουν ένα… θαύμα για να συνεχίσουν στη διοργάνωση και ο στόχος τους είναι να κερδίσουν όσο το δυνατόν περισσότερες εμπειρίες από τον συγκεκριμένο αγώνα. Στην αποστολή είναι Τάσος Αυλωνίτης και Πασχάλης Στάικος, ενώ εκτός έμειναν Αλί Μπαμπά και Τέλης Καρασαλίδης.

Η αποστολή του Πανσερραϊκού: Κατσίκας, Τσομπανίδης, Γιαννίκογλου, Ζέρης, Πεταυράκης, Λυμπεράκης, Γιανναράκης, Αυλωνίτης, Παντεκίδης, Κολομπίνο, Θυμιάνης, Στάϊκος, Σιόντης, Ανακογλου, Σοφιανός, Μούργος, Κανίς, Μασκανάκης, Κατσαντώνης, Παπαβασιλείου, Μπαϊροβιτς, Στίνα, Σαϊντ.

Η αποστολή της ΑΕΚ: Στάνκοβιτς, Αθανασιάδης, Ρότα, Μήτογλου, Σιντιμπέ, Τζαβέλλας, Ραντόνια, Ντάικο, Σιμάνσκι, Γιόνσον, Γκατσίνοβιτς, Φράνσον, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Φαν Βέερτ, Τσούμπερ, Αραούχο, Φερνάντες, Κοσίδης και Μαχαίρας.

Πιθανές ενδεκάδες

Πανσερραϊκός (Παύλος Δερμιτζάκης): Γιαννίκογλου - Ζέρης, Γιανναράκης, Παντεκίδης, Λυμπεράκης - Ανάκογλου, Θυμιάνης - Μούργος, Στίνα, Σοφιανός - Κατσαντώνης

ΑΕΚ (Ματίας Αλμέιδα): Στάνκοβιτς - Ραντόνια, Μήτογλου, Τζαβέλλας, Σιντιμπέ – Φερνάντες, Πινέδα, Φράνσον, Τσούμπερ - Μάνταλος, Φαν Βέερτ

Άρης-Ολυμπιακός: Η ανατροπή και το προβάδισμα…

Με το πρώτο ματς να έχει λήξει με σκορ 1-0 υπέρ των «ερυθρολεύκων» και τα εκτός έδρας γκολ να μην μετράνε, οι Θεσσαλονικείς καλούνται να κάνουν την ανατροπή. Με νίκη με διαφορά ενός τέρματος το ματς πάει παράταση, με μεγαλύτερη διαφορά οι «κίτρινοι» προκρίνονται, ενώ ο Ολυμπιακός ψάχνει ισοπαλία ή νίκη για να πάει στα ημιτελικά.

Ο Άρης ολοκλήρωσε την προετοιμασία του με σημερινή προπόνηση στο Νέο Ρύσιο, όπου αρκετοί οπαδοί βρέθηκαν και ντόπαραν ψυχολογικά την ομάδα ώστε να την σπρώξουν στη νίκη-ανατροπή. Ο Άλαν Πάρντιου συμπεριέλαβε κανονικά τον Ντάνιελ Μαντσίνι στην αποστολή, κάτι για το οποίο είχε ενημερώσει νωρίτερα η ΠΑΕ παρά το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού. Εκτός έμειναν οι Νταμπό, Εμπακατά, Ενκουλού, Καμαρά, Καμάτσο, Ροντρίγκες, Χαΐροβιτς και Καρακασίδης.

Η αποστολή: Κουέστα, Σιαμπάνης, Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Ιτούρμπε, Ματέο Γκαρσία, Μάνου Γκαρθία, Νταρίντα, Ντουκουρέ, Γκρέι, Λούις Πάλμα, Ετέμπο, Μαντσίνι, Πίρσμαν, Μαζικού, Οντουμπάτζο, Μαρμαρίδης, Σγούρος, Χατζηιωάννου, Τανούλης, Παναγίδης.

Ο Ολυμπιακός πέταξε το μεσημέρι της Τρίτης για τη Θεσσαλονίκη, έχοντας στις… αποσκευές του το 1-0 του πρώτου αγώνα. Ο Μίτσελ θα έχει αλλαγές στο αρχικό σχήμα αλλά όχι μαζικές, αφού θέλει να εξασφαλίσει την πρόκριση στην επόμενη φάση. Πρώτη παρουσία στην αποστολή για τον νεοαποκτηθέντα Ραμόν, καθώς και τον ταλαντούχο Κωνσταντίνο Χρυσόπουλο, που αποτελούσε μέλος της Β’ ομάδας. Από την άλλη, εκτός τέθηκαν οι Ρέαμπτσιουκ και Μαρσέλο.

Η αποστολή: Κρίστινσον, Τζολάκης, Πασχαλάκης, Ραμόν, Ανδρούτσος, Παπασταθόπουλος, Σισέ, Ροντινέι, Ντόη, Χρυσόπουλος, Μπουχαλάκης, Εμβιλά, Φορτούνης, Χάμες Ροντρίγκες, Βρουσάι, Μασούρας, Μπιέλ, Βαλμπουενά, Χουάνγκ, Σαμασέκου, Γκάρι Ροντρίγκες, Ελ Αραμπί, Μπακαμπού.

Οι πιθανές ενδεκάδες:

Άρης (Άλαν Πάρντιου): Κουέστα – Ντουκουρέ, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Πίρσμαν – Ετέμπο, Νταρίντα – Πάλμα, Μάνου Γκαρθία, Ματέο Γκαρσία – Γκρέι.

Ολυμπιακός (Mίτσελ): Πασχαλάκης – Ροντινέι, Ντόι, Σισέ, Ανδρούτσος – Σαμασέχου, Μπουχαλάκης – Μπιέλ, Βαλμπουενά, Μασούρας – Ελ Αραμπί.

Δειτε Επισης

Τα δεδομένα για τον Γιοβάνοβιτς και η απόφαση για τον προπονητή της Εθνικής Ελλάδος
Ο Ραούλ Μπράβο απαλλάχτηκε από την κατηγορία για στημένους αγώνες
Το μήνυμα του Κουρμπέλη μετά τον αποκλεισμό της Ελλάδας-«Πονέσαμε πολύ...»
Στο στόχαστρο της Σεβίλλης ο Βαγγέλης Παυλίδης
Γιακουμάκης: Δέχτηκα άπειρες... ευχές, με καταρράκωσε που δεν κράτησα την υπόσχεση στην οικογένειά μου
Εξαιρετικά δύσκολη η παραμονή του Πογιέτ στον πάγκο της Ελλάδας
Σύσκεψη στην ΕΠΟ για τελικό Κυπέλλου στο Πανθεσσαλικό με Μπέο, Αλαφούζο, Καρυπίδη
Λουτσέσκου: Ποιητής του ποδοσφαίρου ο Κωνσταντέλιας
Η διαφωνία του Πουρσαϊτίδη με τον Τιμούρ, ο Ιβάν και η Εθνική Ελλάδος
Δύσκολα επιβιώνει στην Εθνική Ελλάδος ο Πογέτ-Φαβορί για να τον αντικαταστήσει ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς