Σαμπαλένκα και Ριμπάκινα στον τελικό του Αυστραλιανού Όπεν

Η Λευκορωσίδα τενίστρια Αρίνα Σαμπαλένκα προκρίθηκε στον τελικό του Αυστραλιανού Όπεν, όπου θα αντιμετωπίσει την Καζάκα Έλενα Ριμπάκινα.

Η 23χρονη Λευκορωσίδα, Νο 5 στην παγκόσμια κατάταξη, απέκλεισε με 7-6(1), 6-1 την Πολωνή Μάγκντα Λινέτ, στον ημιτελικό του Australian Open.

Η Σαμπαλένκα ήταν ανώτερη της 30χρονη Πολωνής (Νο.45), και με τη νίκη της αυτή έκανε το 10/10 μέσα στο 2023, χωρίς να έχει απώλεια σετ.

Στον πρώτο χρονικά ημιτελικό, η Ριμπάκινα νίκησε τη Βικτόρια Αζαρένκα από τη Λευκορωσία (Νο 24) με 7-6 (7/4) και 6-3. 

Η προϊστορία της Σαμπαλένκα με τη Ριμπάκινα είναι υπέρ της Λευκορωσίδας, αφού μετρά τρεις νίκες σε αντίστοιχους αγώνες απέναντι στην 23χρονη Καζάκα.

Πηγή: ΚΥΠΕ 

 

Δειτε Επισης

Μιλτιάδης και Κόβαλτσουκ οι νικητές του Πρωταθλήματος ποδηλασίας αντοχής δρόμου
Σε εξέλιξη διασύνδεση έκδοσης εισιτηρίων για EuroBasket και έκδοσης κάρτας φιλάθλου
«Δυσαρεστημένος ο Αντετοκούνμπο με την απόφαση των Μπακς να αποδεσμεύσουν τον Λίλαρντ»
Αυτό είναι το νέο μυθικό συμβόλαιο του Σάι Γκίλτζιους-Αλεξάντερ
Η κλήση της Εθνικής Ανδρών για το EuroBasket 2025
Δήλωση «βόμβα» από Στέφανο Τσιτσιπά-«Ίσως σταματήσω το τένις, δεν βλέπω λόγο να συνεχίσω έτσι»
Εγκατέλειψε ο Τσιτσιπάς στην πρεμιέρα του στο Wimbledon
Πρωτόγνωρες εμπειρίες προσφέρει η διεξαγωγή του EuroBasket στην Κύπρο-«Είναι μεγάλη τιμή για όλους μας»
Ο κυπριακός στίβος αποχαιρέτησε την Β kατηγορία του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ομάδων
Μπλοκαρίστηκαν οι τραπεζικοί της λογαριασμοί της Γελένα Ισινμπάγιεβα-Κινδυνεύει με απαγόρευση εξόδου από τη Ρωσία